Nationaal Songfestival

Zien: Zoenende mannen tijdens Spaanse voorronde Songfestival

Gaat het hiermee eindelijk weer eens lukken?

Leestijd: < 1 min

De Spaanse popband Unique heeft zich van een romantische kant laten zien tijdens het Nationaal Songfestival in Spanje. Tijdens een optreden pakken ze elkaar vol op de mond.

Het wil maar niet lukken met Spanje tijdens het Eurovisie Songfestival. Hoewel het door de grote financiele bijdrage jaarlijks standaard in de finale staat, is het alweer acht jaar geleden dat het in de top 10 eindigden. Het winnen van het festival is al helemaal lang geleden: dat lukte Spanje voor het laatst in 1969.

Dit jaar doen ze het op een andere manier. Ze hebben voor het eerst in twee jaar weer een Nationaal Songfestival georganiseerd: Benidorm Fest. 

Zoenende mannen op het podium

Tijdens Benidorm Fest, waarvan zaterdag 29 januari de finale te zien is, strijden 13 kandidaten om een ticket naar Turijn. 

Onder hen ook boyband Unique. Met het nummer Mejores deden zij afgelopen dinsdag mee aan de eerste voorronde van Benidorm Fest. Tijdens het optreden gebeurde er wel iets heel erg leuks: twee van de leden zoenden op het podium. 

Het fragment is vanaf 2.39 te zien in de video hieronder. 

Heel veel heeft het Unique niet geholpen. Ze werden laatste in de eerste voorronde en we zien ze dus zaterdag niet terug in de finale. Die finale kun je trouwens live bekijken via de website van Spaanse zender RTVE.

Foto: Screenshot YouTube

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS