Woonfan? 6 Redenen waarom je dit online event niet mag missen

Alles over de wonen & design beurs

Leestijd: < 1 min

Op zoek naar een flinke dosis wooninspiratie? Naar de mooiste merken, de laatste trends èn gouden advies van woonexperts? Goed nieuws. Het grootste woonevenement van Nederland komt live bij je thuis: join de digitale editie van de vt wonen&design beurs van 1 t/m 31 oktober. Zes redenen waarom je dit online event niet mag missen!

De vt wonen&design beurs, bekend van de jaarlijkse beursweek in de Rai Amsterdam, trapt oktober woonmaand dit jaar in digitale vorm af. Het wordt een bomvol, online programma voor woonliefhebbers, met wooninspiratie in overvloed!

1. Let’s inspire digital!

De hele maand oktober staat in het teken van de digitale editie. Van 1 t/m 10 oktober vinden er online ook allerlei interessante en inspirerende activiteiten plaats. Tien dagen lang wordt er elke dag een ander thema in de spotlights gezet. Of je nu gaat verbouwen, een nieuwe badkamer of keuken zoekt, of je huis wilt verduurzamen: hier vind je de info die je nodig hebt.

vt wonen&design beurs
vt wonen&design beurs

2.Vers van de pers

Tijdens de online beurs vind je de mooiste merken op één plek verzameld. Samen met heel veel gerenommeerde en nieuwe woonmerken brengt het platform het laatste woonnieuws. Denk aan innovaties, nieuwe producten en collecties. 

3. Met dank aan de woonbladen

Natuurlijk zijn ook de redacties van de woonmagazines vtwonen, Ariadne at Home, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Eigen Huis & Interieur erbij om je te overladen met een flinke dosis wooncontent en -inspiratie. Denk aan te gekke online DIY-workshops, meekijken tijdens een bladbespreking op de redactie en interviews met Dutch Designers en andere woonexperts.

vt wonen&design beurs
vt wonen&design beurs

4. Deze experts hebben het antwoord op al je woonvragen

Welke ruimte je thuis ook wilt omtoveren, het antwoord op al jouw woonvragen vind je tijdens dit event. Van 1 t/m 10 oktober zitten er namelijk verschillende experts voor je klaar, van stylist en architect tot lichtexpert. Zo’n gesprek kost je dan trouwens maar € 19,50 (in plaats van het reguliere tarief van € 75!) en vindt plaats via een online meeting. Reserveer snel via vtwonen.nl/programma

5. De beste beursaanbiedingen

Deelnemers aan de digitale vt wonen&design beurs selecteerden speciaal voor jou de allerbeste beursaanbiedingen. Echte woonfans halen hun hart op met dit fijne aanbod. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Voor een klein prijsje (€ 2,49) krijg je toegang tot heel veel woonvoordeel. Kijk op vtwonenendesignbeurs.nl/joinus hoe je jouw voordelen bemachtigt.

vt wonen&design beurs
vt wonen&design beurs

6. Unieke happenings

Van 1 t/m 10 oktober vinden er online allerlei toffe activiteiten plaats, zoals online workshops en heel veel livestreams. Kijk binnen op de werkvloer bij de mooiste woonbedrijven, doe mee met een workshop of leer alles over de nieuwste trends. Er zijn gratis en betaalde activiteiten. Kijk op vtwonenendesignbeurs.nl/programma en koop snel en simpel je ticket.

Let’s get digital!

Via www.vtwonenendesignbeurs.nl en Instagram en Facebook houden we je op de hoogte van de programmering. Join us voor het digitale event van de vt wonen&design beurs van 1 t/m 31 oktober 2020.

Powered by Labrador CMS