Winq ♥︎ Sneakers

Winq Loves... Sneakers

Belgian Sneakers Days

Leestijd: < 1 min

Van 17 tot 20 maart 2022 vindt in Brussel de tweede editie van de Belgian Sneakers Days plaats, een weekend gewijd aan liefhebbers van sneakers en sportkleding. Het hoogtepunt is de verkiezing van Mr Sneakers Belgium.

In februari 2020 verwelkomden de Belgian Sneakers Days meer dan honderd bezoekers uit zeven landen, van Ierland tot Polen. Een maand later ging België in lockdown en de twee jaar die volgden waren moeilijk voor iedereen. Deze tweede editie zal worden ervaren als een wedergeboorte, een terugkeer naar het leven. Het wordt het eerste post-Covid-evenement in Europa voor de Sneakers & Sportswear-gemeenschap.

Belgian Sneakers Days
Belgian Sneakers Days

Elke dag is er een sociale bijeenkomst voor deelnemers. Om te praten over wat hen drijft in de fetisjsfeer, om nieuwsgierigen te informeren of te initiëren om zich bij ons aan te sluiten. Het hoogtepunt van het weekend vindt plaats op zaterdag 19 maart om 16:00 uur met de verkiezing van Mr Sneakers Belgium 2022. Aan de wedstrijd nemen drie kandidaten deel. Ze hebben allemaal sterke punten om de competitie te winnen en hebben de kwaliteiten om de felbegeerde positie in te nemen. Nico, Keith en Bono zijn allemaal drietalig: Nederlands-Frans- Engels. De verkiezing wordt gehost door AlexXa Divine, een dragqueen die in Brussel bekend staat om haar dynamiek en gevoel voor humor.

Elk van de drie kandidaten moet zich presenteren, een zaak verdedigen die hem nauw aan het hart ligt en uiteindelijk een talent laten zien dat misschien over het hoofd wordt gezien. Dit alles voor een live publiek dat ook mee zal stemmen – hun stem wordt toegevoegd aan de stem van een jury (persoonlijkheden uit de Belgische en Europese fetisjscene). De wedstrijd zal plaatsvinden in de Stammbar, de enige cruising bar in de hoofdstad, die voor de gelegenheid niet voorbehouden zal zijn aan mannen. Dit weekend heeft tot doel fetisjisme te demystificeren en mag daarom niet achter gesloten deuren of uit het zicht worden gehouden, zegt de organisatie.

www.besneax.be

Belgian Sneakers Days
Belgian Sneakers Days
Powered by Labrador CMS