Winq ♥︎ hannah

Winq loves hannah FiXing Touch

Van huidprobleem naar doelgerichte oplossing

Leestijd: < 1 min

Last van huidirritaties of een ongelukje gehad tijdens het scheren? Dan is FiXing Touch van hannah een absolute musthave. Ook bij wondjes, littekens, schaafplekken, bij een droge of ruwe huid of gewoon na iedere scheerbeurt ondersteunt FiXing Touch je huid.

Al ruim vier decennia lang werkt hannah effectief probleemoplossend, met als uitgangspunt om de huid te verbeteren. De hannah FiXing Touch is een geavanceerd product dat speciaal is ontwikkeld om littekens of een beschadigde dan wel geïrriteerde huid te ondersteunen in het herstel.

Wanneer gebruik je de FiXing Touch?

Je kent het wel: als je rode plekjes in je gezicht hebt, herstellen die vaak minder snel. Je huid kan vervolgens nog maar weinig verdragen en raakt volledig uit balans. Het ziet er aan de buitenkant niet egaal uit, maar voelt ook niet prettig aan. De unieke formule van hannah FiXing Touch zorgt er niet alleen voor dat je huid sneller herstelt, maar geeft ook nog eens een aangenaam huidgevoel: het ruwe verdwijnt en je gezicht voelt weer zacht en soepel aan.

Wat doet de FiXing Touch met je huid?

De FiXing Touch stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, reguleert een goede vochtbalans en helpt de weerstand te verhogen. Daarnaast stimuleert de FiXing Touch het bindweefsel en beschermt het immuunsysteem van de huid tegen externe invloeden. Het biedt bescherming, zonder de huid af te sluiten zodat deze gehydrateerd blijft. Tot slot is de FiXing Touch inzetbaar bij een schilferende huid, littekens en gesloten schaafwonden. De FiXing Touch is geschikt voor iedere huid die behoefte heeft aan krachtig herstel en bescherming.

hannah FiXing Touch
hannah FiXing Touch

Waaruit bestaat de FiXing Touch?

De samenstelling bevat Centella Asiatica, dat de beschadigde huid herstelt en werkt als een superfood en krachtige antioxidant voor je huid. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, zorgt voor weefselherstel en vermindert littekenvorming.

Net als de andere producten uit de hannah ‘Touch-familie’ bevat de FiXing Touch een mix van hoogwaardige siliconenoliën die de huid bescherming bieden zonder deze af te sluiten. Ze maken de huid voelbaar gladder. De toegevoegde Pro-vitamine D3 wordt door de huid omgezet in vitamine D3, wat zowel werkt als een krachtige antioxidant als onzuiverheden vermindert en hydraterende eigenschappen heeft.

Ook noemen we het ingrediënt Slangenkruidolie, dat rijk is aan essentiële vetzuren. Het helpt de beschermende functie van de huid opbouwen, werkt bovendien infecties tegen en vermindert het afschilferen van onderhuids weefsel, waardoor de structuur van je huid verbetert.

Tot besluit noemen we zonnebloemolie, Squalane en vitamine E, die zorgen voor het regeneratieproces, de bescherming tegen vochtverlies en de algehele conditionering van je huid.

Iets voor jou?

Wil jij ervoor zorgen dat je huid van je gezicht in optimale conditie verkeert? Dan is hannah FiXing Touch zeker iets voor jou. Verkrijgbaar vanaf € 76,-- via hannah.nl.

Powered by Labrador CMS