Winq ♥︎ Regé-Jean

Winq Loves... Bridgerton-acteur Regé-Jean Page

Longines’ nieuwste Ambassador of Elegance

Leestijd: < 1 min

Het Zwitserse horlogemerk Longines benoemde de charismatische Britse acteur Regé-Jean Page (o.a. bekend van Bridgerton) onlangs tot hun nieuwste Ambassador of Elegance. "Een acteur met het talent, zelfvertrouwen en de presence van Regé-Jean zie je maar zelden."

Met zijn rol als Simon Bassett, the Duke of Hastings in Netflix-hit Bridgerton werd de Britse acteur Regé-Jean Page in één klap een wereldwijd fenomeen. Zijn rol leverde hem een Image Award op van de NAACP (National Association for the Advancement of Colored People) evenals nominaties voor een Emmy en een Screen Actors Guild Award. Time Magazine nam Page op in hun jaarlijkse 100 Next lijst, met honderd talenten die richting geven aan de toekomst van hun vakgebied.

Eleganza Extravaganza

Het Zwitserse horlogemerk Longines benoemde Page onlangs tot een van hun Ambassadors of Elegance. “Een acteur met het talent, zelfvertrouwen en de presence van Regé-Jean zie je maar zelden", aldus Matthias Breschan, CEO van Longines. "Hij heeft al zoveel bereikt, maar het is duidelijk dat dit pas het begin is van een prachtige carrière. Je kunt gerust stellen dat hij het woord elegantie herdefinieert.”

Page zelf kijk ook uit naar de samenwerking: “Longines maakt prachtige horloges. Het heeft iets heel speciaals te mogen werken met objecten die de wereld van schoonheid voorzien. (…) Ik probeer voor mezelf een zeker niveau van elegantie te waarborgen, te leven met een bepaald bewustzijn. Dat betekent bijvoorbeeld dat ik me vrijgevig opstel en probeer te leven op een manier waar anderen baat bij hebben. Zo kun je de wereld een mooiere plek maken."

Regé-Jean Page de nieuwe Ambassador of Elegance van Longines
Regé-Jean Page de nieuwe Ambassador of Elegance van Longines

Meer Regé-Jean

Regé-Jean Page zal komende zomer te zien zijn in Netflix-film The Gray Man, een spionagethriller van de makers van The Avengers, over een huurmoordenaar en voormalig CIA-agent die wordt opgejaagd door een van zijn ex-collega’s. Met een productiebudget van 200 miljoen dollar wordt het naar verluidt de duurste film die het streamingplatform ooit maakte. In 2023 jaar is Page te zien in een hoofdrol in blockbuster Dungeons and Dragons (gebaseerd op het beroemde rollenspel).

www.longines.com

Powered by Labrador CMS