Winq ♥︎ Birra Moretti

Winq loves... Birra Moretti

Leestijd: 1 min

We mogen nog niet naar Italië om te genieten van een lekkere pasta met een knappe Italiaan, maar gelukkig zijn de terrassen weer open en is het sinds vorige maand mogelijk een authentiek Italiaans biertje te bestellen. Birra Morettii staat voor de Italian way of living. Saluti.

Birra Moretti
Piacere di conoscerti!

Maak kennis met het favoriete bier van de Italiaan
Piacere di conoscerti! (aangenaam kennis te maken) Birra Moretti is het favorietje bier van Italië. Het biertje is in 1859 ontstaan in Udine; een kalm provincieplaatsje tussen Venetië en de Alpen. 162 jaar later is het productieproces bijna onveranderd gebleven. Het resultaat is een fris en soepel bier met een subtiel aroma van citrus.

Birra Moretti
Genieten geblazen...

Birra Moretti Zero is de alcoholvrije variant. Dankzij de mooie ingrediënten en een brouwproces dat de alcohol heel voorzichtig uit het bier verwijdert, is Birra Moretti Zero een echte dorstlesser. Bijvoorbeeld in combinatie met gevulde focaccia's, quiches, kipsalades en omelet.

Bij Italianen stroomt de levensstijl van heerlijk eten en drinken door de aderen. Al decennialang genieten zij van speckplatte en ambachtelijk bier aan lange tafels. Birra Moretti en Birra Moretti Zero zijn nu Nederland verkrijgbaar. In de supermarkt als 6-pack blik of als klassieke bruine retourfles in een krat van 24 flesjes. Op het terras zijn Birra Moretti en Birra Moretti Zero natuurlijk ook beschikbaar.

Birra Moretti
Vrienden drinken samen...
Powered by Labrador CMS