winq loves

Stoov Winq

Winq ♥︎ de Ploov van Stoov

Voor bankhangers, koukleumen en energiebespaarders heeft Stoov hét product: de Ploov. Dit warmtekussen zorgt voor optimaal comfort, behaaglijke warmte en een lagere energierekening doordat je de verwarming een graadje lager kunt zetten. In dit artikel vertellen we je meer over de Ploov.

Hoe werkt de Ploov?

De Ploov is een draadloos warmtekussen. Dit betekent dat het kussen opgeladen wordt en je voor 2,5 tot wel 9 uur warm houdt, afhankelijk van de grootte van de batterij en de temperatuur waarop je hem instelt. De infraroodtechnologie is veilig voor langdurig gebruik, dus je kan zonder zorgen lekker warm op de bank blijven zitten.

Het warmte element in de Ploov zit in het midden aan de voorzijde van het kussen. Zo kan je de warmte lekker tegen je aan houden en gaat het niet verloren aan de lucht. Is de batterij bijna leeg, maar wil je nog wel gebruikmaken van het warmtekussen? Geen zorgen, want dat kan ook gewoon tijdens het opladen!

Ruime keuze

Voor iedere stijl en persoonlijke voorkeur is er een Ploov. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende stoffen, kleuren en maten beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld heerlijk zachte ‘velvet’ Ploovs, maar ook met een comfortabele ‘knitted’ of ‘woolly’ stof. Het warmtekussen is beschikbaar in vier verschillende maten: 25x60, 45x45, 45x60 en 60x90.

Naast verschillende stoffen en maten is er een ruime keuze uit kleuren. Zo kan je de Ploov perfect matchen bij de rest van je interieur. Ook handig: je kan aparte kussenhoezen aanschaffen om lekker te variëren!

Binnen en buiten

De Ploov is niet alleen ideaal om binnen te loungen op de bank. Als je een fijne buitenruimte hebt om in te richten, mag een warmtekussen ook niet ontbreken. Perfect voor de frisse avonden in de lente en zomer, als je toch nog net wat langer wilt borrelen op je terras. Mocht je een drankje morsen over het kussen geen probleem, deze is namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen waarmee je vlekken met een doekje kan verwijderen (of je ze kan meewassen in de wasmachine).

Je eigen Ploov

Niet alleen mooi voor je interieur, maar ook goed voor je energierekening: daarop kan je jaarlijks tot wel 160 euro besparen. Draai je verwarming een graadje lager en houd jezelf heerlijk warm met de Ploov. Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle uitvoeringen van dit heerlijke warmtekussen.

Powered by Labrador CMS