Win tickets voor de Afterparty van Pride Groningen

Leestijd: < 1 min

Het weekend van 18 augustus staat in het teken van Pride in de stad Groningen. Op zaterdag 19 augustus is er een Afterparty, waarvoor nog enkele tickets beschikbaar zijn. Wil jij gratis naar binnen? Vul dan de enquête in en maak kans op kaarten!

Wil je kans maken op gratis tickets? Vul dan snel de enquête in. De organisatie van de Afterparty verloot er acht onder alle respondenten.

Queer agenda

De enquête is opgesteld door Petra Faber voor een afstudeeropdracht bij de Roze Zaterdag en Pride Groningen. Het doel van de afstudeeropdracht is om alle queer evenementen in de provincie Groningen op een overzichtelijke manier te verzamelen. De oplossing is een digitale evenementen kalender in de vorm van een app.

Doe mee en win

Door het invullen van deze vragenlijst help je mee een evenementen kalender voor Groningen te ontwikkelen én maak je kans op een tickets voor de Official Pride Groningen Afterparty in de Palace op zaterdag 19 augustus. De enquête kost ongeveer 5 minuten om in te vullen.

Wil je meer weten over het programma van Pride Groningen? Klik dan hier. Wil je sowieso naar de Afterparty en tickets kopen? Dat kan hier.

Powered by Labrador CMS