Winnen!

Win Madonna's nieuwe remixalbum Finally Enough Love

Leestijd: < 1 min

Madonna's muziek was de afgelopen veertig jaar onafgebroken in de hitlijsten te vinden. Ze heeft nu 50 van haar hits – in geremixte versie – allemaal op een verzamelalbum gezet: Finally Enough Love. En jij kunt een Finally Enough Love pretpakket winnen!

Dat Madonna een uitgekookt marketingtalent is, heeft ze in haar bijna veertig jaar omspannende carrière als hitzangeres keer op keer bewezen. Ook nu de hits in de reguliere hitlijsten zijn opgedroogd, verzint ze een slimme list om tóch weer een bijzonder jubileum op de kaart te zetten: ze stond met maar liefst vijftig singles op nummer één in de Amerikaanse dance-lijsten. Al die nummer één-hits zijn nu verzameld op Finally Enough Love, een boxset met alleen maar remixes die bestaat uit drie cd’s of zes lp’s. De titel verwijst naar een zin uit haar laatste dance-nummer 1-hit uit 2020, ‘I Don’t Search I Find’ van het album Madame X

Madonna voerde die dance-lijsten aan in vijf verschillende decennia: de jaren tachtig, negentig, nul, tien en twintig. ‘Holiday’ was de eerste, maar ook oudere singles komen voor in de lijst omdat die in 1987 als track waren uitgebracht op haar eerste remix-album You Can Dance. Slim: vanaf de jaren negentig raakte het in zwang om ook onder ballads een flinke housebeat te zetten, met als resultaat dat de luisteraar hier ook uit z’n dak kan gaan op ‘Don’t Cry For Me Argentina’, ‘Frozen’, ‘Nothing Fails’, ‘Ghosttown’, ‘Crave’ en ‘I Rise’. 

De afgelopen anderhalf jaar circuleerde er overigens ook een nieuwe remix van ‘Frozen’ in verschillende varianten, gemaakt door DJ Sickick. Wellicht een leuk idee om al die dance-hits ook eens in een compleet nieuw remix-jasje te steken in plaats van de bestaande mixen te remasteren. We gaan er maar even vanuit dat de Queen of Pop hier gewoon meeleest…

Winnen!

Winq mag een Finally Enough Love pretpakket verloten, met een tas, poster, buttons, stickers én de LP. Meedoen? Vul het formulier hieronder in om kans te maken!

Powered by Labrador CMS