Winq ♥︎ Loves

Win kaarten voor Blijburg Festival aan Zee!

Dit zijn de dingen waar wij van houden

Leestijd: < 1 min

We trakteren de lezers van ons magazine elke editie op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Vanaf nu heeft die rubriek een online broertje, met de dingen waar wij van houden. Deze week met een nieuwe voorstelling van Tim Teunissen en een winactie voor ‘La Grande Finale', de closing van Blijburg aan Zee.

Heel veel Tim

Tim Teunissen komt dit najaar met zijn tweede solovoorstelling Sandra. In een interview vertelde hij meer over de voorstelling: “Ik speel 15 verschillende personages die allemaal een eigen verhaal hebben. Je ziet een dag uit het leven van alle personages, die natuurlijk iets met elkaar te maken hebben. Ik speel haar dochter, haar zoon, een rijinstructeur, de piloot waarmee stewardess Sandra een affaire heeft en een collega-steward die heel graag een ABC’tje met hele hele vliegtuig wil doen voor haar laatste vlucht.”

Extra chique

Champagnemerk Moët & Chandon opent binnenkort een pop-up hotel in een kasteel. Zelf zeggen ze daarover dat je nooit meer weg wilt. “Vanaf het moment dat je de Maison betreedt, zullen wij er alles aan doen om je thuis te laten voelen. Je wordt zo verwend dat je nooit meer weg wilt.” Je kunt vanaf 19 oktober een weekendje vol champagne boeken.

Zelfhulp

Een dagje liggen bakken op het strand? Een heel weekend op pad geweest tijdens Pride? Thuis smeekt je gezicht om een beetje liefde. Om je huid eens flink te trakteren en je gezicht schoon te maken als een pro is er voor die momenten het BT-Sonic Facial Cleaning-systeem van Dermalogica. Een antibacteriële siliconen borstel, waarmee je je gezicht binnen twee minuten door middel van een prettige massage ontdoet van alle onzuiverheden en vuil. Zo kruip je onder de lakens met een zijdezachte huid.

Epic, dude

De in 2011 op 92-jarige leeftijd overleden fotograaf LeRoy Grannis was een fanatiek surfer. Hij bevestigde graag een waterdicht doosje aan zijn plank, waardoor hij te water het rolletje kon vervangen. Zo kon hij de razendsnelle surfers van Californië en Hawaï op de voet blijven volgen. Met veel liefde legde Grannis in de jaren zestig en zeventig de gebronsde, langharige surfgoden en hun lifestyle vast op spectaculaire beelden. Taschen kwam onlangs met een heruitgave van de uitverkochte Collector’s Edition met zijn beste werk.

Dansen in het zand!

De zomer in stijl afsluiten? Doe dat tijdens het laatste weekend van september tijdens de 'La Grande Finale' van Blijburg aan Zee. Het festival, inmiddels al vijftien jaar oud, vind je op 28, 29 en 30 september op IJburg, het strand van Amsterdam. Jett Rebel, Gallowstreet, DeWolff en My Baby treden op en voor de rest moet je gewoon heel erg veel dansen!

Deze week maak je op Winq.nl kans op 3x2 tickets voor de zondag van Blijburg. Wat je moet doen om er eentje te winnen? Stuur een mailtje naar win@winq.com met je volledige naam en adresgegevens o.v.v. 'Blijburg'. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Powered by Labrador CMS