Win een Remington Easy Fade Pro-tondeuse!

Met deze tondeuse ben jij kapper in eigen huis

Leestijd: 1 min

Zie je er tegenop een afspraak met de kapper te maken, of heb je geen zin om het koude weer te trotseren voor een nieuwe coupe? Met de tondeuse van Remington ben je kapper in je eigen huis.

Door middel van negen vaste opzetkammen en tien speciale fade-opzetkammen bij de Remington Easy Fade Pro Tondeuse HC550 maak je namelijk je kapsel weer in stijl. De fade-opzetkammen maken het nog makkelijker om geleidelijke overgangen te creëren. De schuin lopende kammen worden gebruikt om haar dat met twee opeenvolgende opzetkammen is getrimd, te laten overlopen. Kies de juiste kam voor de gewenste stijl en klaar.

de voordelen

  • De tondeuse heeft zelfslijpende bladen van Japans staal die ervoor zorgen dat de trimmer scherp blijft.
  • Je kunt tot 120 minuten zonder snoer trimmen. Toch leeg? Dan is ‘ie binnen vier uur weer volledig opgeladen. Wel zo handig. 
  • De Easy Fade Pro komt met een reisetui zodat je de trimmer ook mee kunt nemen op reis. 
  • Doordat de tondeuse 100% waterdicht is, kun je ‘m na gebruik gewoon afspoelen onder de kraan.
Man gebruikt een tondeuse van Remington
Remington Easy Fade Pro Tondeuse HC550.

hoe het werkt: 

Bepaal allereerst in hoeveel stappen je het kapsel zou willen vervagen. Dat bepaalt namelijk het aantal ‘zones’ en ook het aantal kammen dat je nodig hebt. De fade opzetkammen worden gebruikt om haar dat met twee opeenvolgende opzetkammen is getrimd, te laten overlopen. Gebruik bijvoorbeeld de fade opzetkam #2 – 3 (6 – 9 mm) om het haar dat is getrimd met de #2 en #3 kammen geleidelijk te laten overlopen. De fade opzetkammen zijn gemarkeerd met symbolen die aangeven aan welke kant van het hoofd ze worden gebruikt en in welke richting ze moeten worden gebruikt. Bevestig de juiste fade opzetkam en werk horizontaal van de zijkant van het hoofd naar het midden van het achterhoofd. Houd de tondeuse bij de overgang tussen de zones om de twee lengtes samen te voegen, van links naar midden achter en rechts naar midden achterkant, horizontaal. Als één kant gedaan is, bevestig dan de andere fade opzetkam en herhaal aan de andere kant van het hoofd.

Helemaal niet moeilijk en zo is zelfs Tabatha Coffey van Tabatha Takes Over weer gelukkig.

Bekijk de Easy Fade Tondeuse bij bol.com of Coolblue

Powered by Labrador CMS