very vintage

Karen Walker

Will & Grace: zie hier hoe Karen Walker al haar vijanden buiten spel zet

Leestijd: 1 min

Het YouTubekanaal van Will & Grace blijft ons trakteren op geweldige compilaties. Deze keer staat Karen Walker centraal. Zie hier hoe de nietsnuttige assistente van Grace haar vijanden verbaal om de oren smijt met de ene gruwelijke oneliner na de andere.

“You know honey, you still got your looks. Where are you keeping them? Hahaha!” Enter de wondere wereld van Karen Walker, waar ze wie ze ook maar tegenkomt beledigt tot op het bot. Maar er zelf ook danig van langs krijgt.

dikkont

In een scène met een rijke socialite vraagt Karen: “Jij bent de enige die ik dit kan vragen: is zestig zijn sexy?” Waarop ze het antwoord krijgt: “Maar natuurlijk, kun je je dat niet meer herinneren?” Snap!

Of die keer dat Karen een openbaar zwembad betreedt en gilt: “Ik kan me net zo goed meteen door iemand laten onderpissen!” Om vervolgens op haar kop te krijgen van een moeder dat ze niet bij het afzwemmen van Mason was: “Had op z’n minst een huishoudster gestuurd, dit vind ik vreselijk.” Waarop Karen zegt: “Weet je wat ík vreselijk vindt? Stretchbroeken! Maar ik ben dame genoeg om hier niets over te zeggen, dikkont!”

joan collins 

Of die keer dat Joan Collins een beroemde interieurontwerper speelt en in een restaurant tegen Karen zegt: “O ben jij het, ik dacht dat er een rare lucht uit de keuken kwam.” Karen, daarop: “Nee hoor, dat is je eigen rottende lever die je ruikt.” 

En zo gaat het maar door, ruim tien minuten lang. Bekijk vooral ook de scène met Minnie Driver als Lorraine Finster, de grootste aarsvijand van Karen die in dit fragment haar sieraden heeft gejat.

Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS