Very vintage

Will & Grace: de beste scènes met Karen Walker die ‘aan het werk’ is

Leestijd: < 1 min

In de serie Will & Grace had Grace Adler een assistent die niet hoefde te werken voor haar geld, want ze had een rijke man. Dat deed Karen Walker dus ook niet. In een nieuwe compilatie is te zien hoe ze keer op keer op haar ‘werk’ verschijnt en zich verliest in totaal nutteloze dingen.

Terwijl Grace aan de weg timmert als interieurontwerpster, is er eigenlijk maar één storende factor die haar werk hinderlijk onderbreekt: haar assistente Karen. Afspraken vergeet ze in de agenda te zetten, bezoekers die langskomen voor Grace worden beoordeeld door Karen (“He should be killed!) en overal heeft ze flessen drank verstopt.

Geen hoed, maar een skilodge

Grace ondergaat het gelaten, tot het moment dat Karen besluit om haar pay checks te incasseren. “We hadden deze verstandhouding: jij doet geen werk en in ruil daarvoor betaal ik je niet!”. En dat allemaal omdat Karens echtgenoot Stan boos was omdat ze een hoed had gekocht. In Geneve. En eigenlijk was het geen hoed, maar een skilodge.

Een andere scène: als Grace weer eens loopt te kleffen met een vriendje, draait Karen zich om op haar stoel en vraagt zich af: “Waarom zit er geen kotszakje bij deze stoel?”

Filthy little piggy!

Gelukkig komt ook hier de beruchte sekstape van Karen weer voorbij, of zoals Grace deze noemt: “The feelgood movie of my life.” Waarop Karen zegt: “Heb je weer naar Pretty Woman zitten kijken?” En dan met een verwijzing naar Julia Roberts: “Het enige wat jullie gemeen hebben, zijn paardentanden en een voorkeur voor slechte mannen.” Waarop Grace haar tv aanzet en Karen zich verslikt omdat ze zichzelf hoort praten: “You’re a filthy little piggy!”

Afijn, zet gauw aan, die video. Het is 23 lang lachen, gieren, brullen.

Powered by Labrador CMS