Wie moet er volgens jou in de Eurovision Top 250?

Geef nu je favorieten door!

Leestijd: < 1 min

Ga je voor de moderne klassieker van Loreen, Euphoria? Of gun je Duncan Laurence een plek in de Eurovision Top 250 met ‘Arcade’? Of is het ABBA’s ‘Waterloo’ dat een plaats in de lijst verdient? Lenny Kuhr met haar ‘Troubadour’? OUTtv is benieuwd naar jouw tien favoriete all-time Songfestival-favorieten. Geef ze vandaag nog door.

Een lijst met 250 liedjes lijkt veel, maar wanneer je je bedenkt dat er de laatste tijd tegen de veertig landen per jaar meedoen, zit je er zo aan. Uiteraard is niet elke inzending even memorabel, maar je zou kunnen stellen dat er per jaar een stuk of tien liedjes kans maken. En dat keer 65, want dit jaar wordt het Eurovisie Songfestival voor de 66e keer gehouden (op 10, 12 en 14 mei in Turijn, Italië).

10 favorieten plus eervolle vermeldingen

Heb jij een ultieme favoriet? Zet die dan op nummer één in het formulier dat OUTtv online heeft geplaatst voor de verkiezing van de Eurovision Top 250. Geef ook even aan wat je andere favoriete negen nummers zijn om je top tien compleet te maken. Tot slot is er ook nog ruimte voor maximaal tien eervolle vermeldingen, al is niet bekend hoeveel punten de organisatie daaraan toekent.

Wanneer OUTtv de ultieme Eurovision Top 250 onthult, is nog niet bekendgemaakt, maar zodra we de uitslag weten, lees je die hier. Voor nu: klik hier om mee te doen.

Powered by Labrador CMS