Whoopi Goldberg weer te zien als non in Sister Act

Bekijk hier een interview over de nieuwe musical

Leestijd: < 1 min

Oké, je moet ervoor naar het Londense West End, maar dan heb je ook wat. Whoopi Goldberg gaat namelijk in een nieuwe musical spelen die is gebaseerd op de Sister Act-films. Helemaal fabulous is dat Jennifer Saunders ook meedoet, als Mother Superior.

De film Sister Act kwam in 1992 uit en was zo’n groot succes dat het vervolg Sister Act: Back in the Habit meteen het jaar daarna uitkwam. De film ging over een lounge-zangeres die iets crimineels had gedaan en besloot onder te duiken in een klooster. Daar zag ze hoe duf alles er aan toe ging, wat ze veranderde door het koor wat meer pit te geven.

Nieuwe adaptatie
Whoopi Goldberg speelde de hoofdrol in beide Sister Act-films. De 63-jarige actrice kruipt nu opnieuw in de huid van de non. Ze is te zien in een nieuwe adaptatie van de films.

Naast Goldberg staat Absolutely Fabulous-actrice Jennifer Saunders op de planken in het Londense West End. Zij speelt de rol van Mother Superiour, die in de films door Maggie Smith werd gespeeld.

Tickets
De nieuwe Sister Act-musical is te zien in het Londense Eventim Apollo-theater, van 29 juli tot en met 30 augustus 2020. Tickets zijn hier te koop.

Powered by Labrador CMS