We hebben een datum: tweede seizoen Heartstopper komt eraan!

Het lange wachten wordt eindelijk beloond

Leestijd: < 1 min

Netflix heeft aangekondigd wanneer het tweede seizoen van Heartstopper van start gaat. Het streamingplatform heeft een video gedeeld waarin acht nieuwe afleveringen worden aangekondigd, én nieuwe ontwikkelingen in de relatie tussen Nick en Charlie.

Netflix heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Heartstopper van start gaat op 3 augustus. In een video deelt het streamingplatform de volgende synopsis: “Nick en Charlie gaan op in hun prille relatie. Tara en Darcy staan voor onvoorziene uitdagingen en Tao en Elle proberen erachter te komen of ze ooit meer kunnen zijn dan alleen vrienden.”

Examens, schoolreis, gala

Met examens in het verschiet, een schoolreis naar Parijs en een gala in het vooruitzicht, hebben ze vanalles omhanden, terwijl ze onderweg zijn naar de volgende fases in hun leven, op het gebied van liefde en vriendschap.

Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige webcomic en graphic novels van Alice Oseman. Onlangs maakte zij bekend dat er nog dit jaar een nieuw boek aankomt.

Nieuwe gezichten

Wat betreft het tweede tv-seizoen komen er een aantal nieuwe gezichten bij. TikTok-ster Bel Priestly en Ash Self spelen twee nieuwe vrienden van Elle. Thibault de Montalembert speelt de vader van Nick en Jack Barton zijn oudere broer David.

Over dik drie maanden kun je dus weer genieten van nieuwe afleveringen van Heartstopper. Bekijk hier alvast de aankondiging.

Powered by Labrador CMS