Waterpret: de mooiste Funda-huizen met zwembad of aan het water

De zomer staat voor de deur! Breng jij in de zomer ook graag tijd in, aan en op het water door? Dan hebben we een aantal Funda-pareltjes voor jou om bij weg te dromen. Deze vijf imposante huizen liggen aan het water, hebben een zwembad of zijn op loopafstand van het strand!

1. nieuw-loosdrechtsedijk 302 a, loosdrecht

De Loosdrechtse Plassen zijn een van de mooiste watergebieden van Nederland, waar je volop van watersport kan genieten. Dit riante ‘lakehouse’ in Loosdrecht ligt direct aan de plassen en heeft zelfs een privé-eiland waar je meerdere bootjes aan kan leggen! Daarnaast heeft het een uitgebreide gym.

Het huis heeft 490 m² woonruimte en een fantastisch perceel van zo’n 16.000 m². Een flink huis dus, maar ook met een flink prijskaartje: bijna 3 miljoen euro.

2. koepelweg 36, noordwijk

Aan de westkust ligt de plaats Noordwijk. Hier staan meerdere mooie huizen, waaronder de villa aan de Koepelweg 36, dat momenteel te koop staat. Er zit een grote tuin bij met een heerlijk zwembad. Zie jij jezelf hier al een poolparty geven?

Als je liever de rommel buitenshuis houdt, kan je je vrienden ook op het strand uitnodigen. Dat ligt namelijk op zo’n tien minuten lopen. Dit is echt een ideaal huis dus voor waterliefhebbers!

3. reeshofdijk 15, tilburg

Aan de rand van Tilburg staat momenteel een vrijstaande villa te koop met een moderne uitstraling en prachtige ramen. Het ziet er vanbinnen haast uit als een museum: het heeft namelijk een imponerende entree met hoog plafond en de hele woning heeft een open indeling.

In het huis vind je ook een binnenzwembad met whirlpool. Ook heeft het een sauna, gym én zelfs een tennisbaan in de tuin. Perfect dus voor wie ontspanning en sportiviteit wil combineren!

4. landverhuizersplein 121/122, rotterdam

De Kop van Zuid, ook wel Manhattan aan de Maas genoemd. Daar staat een penthouse te koop van zo’n 520 m²! In de woning zit een grote keuken, uiteraard met onder meer een wijnkast. Maar het mooiste van dit penthouse is natuurlijk het uitzicht over Rotterdam!

In het Montevideo-gebouw zit een wellness-verdieping die je deelt met andere bewoners. Hierin vind je een zwembad, sauna en gym. En je kan zelfs hotelkamers voor je gasten krijgen binnen hetzelfde gebouw!

5. asserstraat 31, rolde

In het Drentse Rolde staat een huis met rieten dak op een prachtige plek aan de rand van Nationaal Park Drentsche Aa. Maar dat is niet het unique selling point van deze villa. Dat is namelijk de eerste verdieping: er zit een binnenzwembad met sterrenhemel, sauna, fitness, bar én wijnkelder! Wie ga jij uitnodigen voor je indoor poolparty?

blijven dromen of je eigen stek kopen?

Vind jij het ook zo leuk om weg te dromen bij de bijzondere huizen op Funda, of ben je eigenlijk op zoek naar je eigen stek? Ga dan van verschillende aanbieders een hypotheek vergelijken om erachter te komen wat je maximale budget is. Filter op Funda op jouw wensen en wie weet leidt dit ertoe dat je binnenkort sleutels krijgt van je eigen huis!

Powered by Labrador CMS