Top of flop?

Wat vinden we van het lied van Waylon voor het Eurovisie Songfestival?

Outlaw In 'Em is het Songfestival-lied van Waylon

Leestijd: < 1 min

Waylon heeft besloten dat hij het lied Outlaw In ‘Em afreist naar Portugal, waar hij in mei ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. De meningen zijn sterk verdeeld. Wat vind jij: top of flop?

Vrijdagavond maakte Waylon in De Wereld Draait Door bekend dat het Outlaw In ‘Em was geworden. Vijf avonden achter elkaar was de zanger te gast in het programma om telkens een ander liedje te laten horen. Na afloop maakte hij zijn keus bekend.

'Interessant'
Enkele reacties van mensen die er verstand van zouden kunnen hebben. Songfestival-deskundige Maurice Wijnen liet weten: “Nee, Waylon maakt het Europa niet makkelijk met deze song. Interessant nummer, sterk gezongen maar wel heel erg in een sound waar het Oostelijke deel van Europa heel erg weinig mee heeft. Had hij de song van donderdag maar gekozen.”

Vertrouwen
Evert Santegoeds van Privé: “Hij heeft zo’n presence op dat podium dat het volgens mij niet uitmaakt wat hij zingt. Ik heb er veel vertrouwen in dat het goed gaat komen.” Maik de Boer is ook positief: “Ik vind het wel een nummer dat ik in de auto zou draaien.”

Jongeren
Twee dames die zelf hebben meegedaan aan het zangfestijn zijn ook te spreken over de keuze van Waylon. Sieneke Peeters vindt het ‘heel goed gekozen’ en Willeke Alberti denkt dat dit de ‘jongere doelgroep’ aan gaat spreken.

Hier is Outlaw In ‘Em. Oordeel zelf, is het een geslaagde keuze of niet?

 

Powered by Labrador CMS