Warme scheersensatie met The Heated Razor

Leestijd: < 1 min

Een scheerbeurt die aanvoelt als een verwennerij voor de huid, dat willen we toch allemaal? De Gillette Labs Heated Razor-lijn maakt dit mogelijk door een verwarmd scheermes op de markt te brengen.

De dagelijkse scheerroutine kan met een verkeerd mesje of scheerapparaat onprettig zijn. Met de Heated Razor van Gillette kun je luxe scheren met verwarmde mesjes, waardoor je de dag altijd goed begint én zorgt voor een optimaal glad resultaat.

Comfort en verzorging
Het mesje heeft een ingebouwde verwarmingsstrook die zorgt voor extra comfort en een verzachtende werking op de huid, waardoor je makkelijker kunt scheren. Je kunt kiezen uit twee warmtestanden: 43 graden en 50 graden. Daarbij heeft het scheermes een slimme warmtebeheersing; de warmte wordt tijdens elke scheersessie gereguleerd.

Kruidvat Heated Razor
Kruidvat Heated Razor

Ter inspiratie heeft Gillette afgekeken bij echte barbiers. Zij gebruiken voor elke scheerbeurt namelijk een warme handdoek. Naast comfort zorgt de warmte voor een optimaal scheerresultaat, zonder huidirritatie en wondjes. Ook eventuele ingegroeide haartjes komen vrij.

Flexdisc-technologie
De scheermesjes beschikken over de Flexdisc-technologie. Hierdoor volgt de kop - met vijf zeer dunne en scherpe mesjes - soepel de gezichtscontouren. Dit zorgt ervoor dat de huid bij iedere scheerbeweging in contact blijft met de verwarmingsstrook. 

Kruidvat Heated Razor
Kruidvat Heated Razor

Het apparaatje is volledig waterdicht, wat scheren onder de douche mogelijk maakt. Ook kun je hem hierdoor makkelijk reinigen onder de kraan.

Draadloos opladen
Het scheermes is geheel draadloos op te laden met de magnetische oplaadstandaard, dus geen gedoe met snoertjes. Wie van stijlvol houdt, valt ook zeker voor het design van de houder met het rechtopstaande scheermes.

De Gillette Heated Razor is te koop als Starterskit en bestaat uit het scheermes met één navulling, een draadloos magnetisch oplaadstandaard en een oplader voor in het stopcontact. Meer info: Kruidvat.nl

Kruidvat Heated Razor
Kruidvat Heated Razor
Powered by Labrador CMS