Winq ♥︎ Kalfire

Warm je aan deze prachtige designhaard

Geniet extra van de donkere dagen

Leestijd: < 1 min

Buiten is het koud en donker, dus blijf je het liefst lekker binnen. Met z’n tweeën lekker opgekruld kijken naar de vlammen van de haard. Of je in je eentje warmen aan het gesloten vuur. Kalfire introduceert een nieuwe, milieuvriendelijke designhaard zonder frame, dus met van alle kanten een vrij en veilig zicht op het knapperende haardvuur.

De nieuwe designhaard van Kalfire (het W53/50R model) is zowel robuust als elegant, heeft een frameloos design en tal van toepassingsmogelijkheden, zonder poespas. Je hebt vrij zicht op het houtvuur, dat zorgt voor ontspanning en gezelligheid.

Roomdivider
De driezijdige houthaard is een perfecte roomdivider. De haard kan namelijk twee ruimtes van elkaar scheiden of je kunt er gemakkelijk grote ruimtes mee indelen. Zo is het mogelijk om de haard tussen de eetkamer en keuken te plaatsen. Dat geeft je interieur een extra luxueuze en sfeervolle uitstraling. En hoe fijn is het, dat je vanuit alle mogelijke hoeken van het vuur kunt genieten?

Kalfire
Kalfire

Niet onbelangrijk: deze haard behoort tot de milieuvriendelijkste houthaarden ter wereld. De haard heeft een schonere, optimale verbranding en is voorzien van een intelligent kleppensysteem en geautomatiseerde luchttoevoer. Zo maak je meer vuur met minder hout. Het hout is overigens gemakkelijk aan te vullen dankzij de soepele liftdeur.

Geniet van de donkere dagen
Met de nieuwe Kalfire haard geniet je optimaal van de donkere dagen. Leg je telefoon weg, pak een drankje en staar lekker in het vuur. Je wordt vanzelf net zo zen als tijdens een yogales.

Meer weten? Ga dan snel naar de website van Kalfire.

Powered by Labrador CMS