Video: zo ziet Ariel uit The Little Mermaid eruit als man

Stuur deze Ariel maar snel het strand op

Leestijd: < 1 min

Stel dat Ariel uit The Little Mermaid geen zeemeermin was, maar een zeemeerman. Animatiekunstenaar Mark Scarnander maakte een video waarin hij de rollen in de Disney-klassieker omdraait. Het levert de volgende mooie beelden op.

The Little Mermaid is een Disney-klassieker uit 1989. Het verhaal is gebaseerd op een sprookje van Hans Christian Andersen en gaat over een prinses genaamd Ariel, die ervan droomt met een prins te trouwen. Het probleem van Ariel is echter dat ze geen mens is maar een zeemeermin. Na wat omzwervingen en een transformatie komt uiteindelijk alles goed, zoals een sprookje nu eenmaal betaamt.

The Little Mermaid was een enorm succes, dus kwam er uiteindelijk ook een musicalversie. Leuk detail is dat in de Nederlandstalige film de stem van heks Ursula werd ingesproken door Nelly Frijda, waardoor die ineens klonk als Ma Flodder, maar dat terzijde.

Het gaat hier namelijk over een filmpje dat is gemaakt door animatiekunstenaar Mark Scarnander, die Ariel van een zeemeermin veranderde in een zeemeerman. Hij monteerde de beelden op de muziek van de film, ‘Part Of Your World’. In deze versie wordt het lied gezongen door Mike Zubi, waarmee de transformatie compleet is.

Stuur deze Ariel maar snel het strand op.

Powered by Labrador CMS