Video: Sarah Jessica Parker bespreekt 17 iconische looks uit het verleden

Sommige outfits doen bijna pijn aan je ogen

Leestijd: < 1 min

In Sex and the City was Sarah Jessica Parker als Carrie altijd waanzinnig uitgedost in hysterische couture. Maar privé kan ze er ook wat van, zoals ze laat zien in de nieuwste aflevering van Vogue’s Life in Looks. Hier de beelden, die soms bijna pijn doen aan je ogen…

Life in Looks is een zeer eenvoudig doch briljant concept: laat sterren door een fotoalbum bladeren met daarin een lading markante outfits uit het verleden en kijk hoe ze daarop reageren. Sarah Jessica Parker mag natuurlijk niet ontbreken in deze serie van Vogue, die simpelweg Life in Looks wordt genoemd. Ze is de zoveelste in een inmiddels prachtig rijtje namen, zoals je hieronder kunt zien:

De video van Sarah Jessica begint met een outfit uit midden jaren tachtig die volledig bestaat uit vintage stukken (lees: goedkope tweedehandsjes).”Ik herken deze persoon niet meer, ik snap die afschuwelijke zonnebril ook niet.” Ze legt ook nog even de focus om het vredesteken om haar nek, dat ze in die jaren nooit afdeed.

Naked dress

Door naar 1997, het jaar waarin ze verscheen in de ‘naked dress’ van Donna Karan. “Deze zou ik zelf nooit aantrekken. Maar het is een echte Carrie. Nog niet de signature Carrie van later, maar toch al een echte Carrie.”

Wat volgt, is een witte tutu waarin Carrie over de straten van New York paradeerde, een al even malle verenjurk, een strakke zwarte bikinitop… Het gaat van kwaad tot erger. Maar, zegt SJP, waarom zou je daar kritiek op hebben? “We trekken elke dag iets aan waarin we ons lekker willen voelen, waarvan we die dag denken: ik ben deze persoon. Niet meer en niet minder.”

Lachen mag

Wijze woorden. Maar lachen in je vuistje mag natuurlijk best even. Hier de video!

Powered by Labrador CMS