Video: Lady Gaga bespreekt haar vleesjurk en 19 andere looks

Bekijk ook de nieuwe trailer van House of Gucci

Leestijd: < 1 min

Binnenkort is Lady Gaga te zien als Patrizia Reggiani, de vrouw van modeontwerper Maurizio Gucci. Voor Vogue aanleiding om haar een aantal over the top looks uit het verleden voor te leggen. Zie hier wat ze nu te zeggen heeft over haar vleesjurk.

House of Gucci vertelt het bizarre verhaal van Patrizia Reggiani, die uit een eenvoudig gezin kwam en via haar huwelijk met modeonterwerper Maurizio Gucci een wereld betrad vol rijkdom en decadentie. Daarna komt haar leven in een negatieve spiraal terecht die uiteindelijk eindigt met wraak en een moord.

Italiaans accent

Lady Gaga kruipt in de huid van Reggiani. In de onderstaande trailer is te zien hoe ze zichzelf een Italiaans accent heeft aangemeten om zo dicht mogelijk bij haar personage in de buurt te komen. In een interview met de cast is te zien hoe de zangeres/actrice zich heeft ingeleefd.

Dat Lady Gaga zich altijd honderd procent geeft, is vervolgens ook te zien in een nieuwe video van modemagazine British Vogue die hoort bij de serie Life in Looks. Ze blikt terug op twintig iconische outfits, waaronder de beroemde vleesjurk. Interessant om te zien wat ze daar nu over te zeggen heeft…

Powered by Labrador CMS