Wat een stem...

Video: Glennis Grace doet auditie voor America’s Got Talent

Leestijd: < 1 min

Drie keer raden van welke zangeres Glennis Grace een liedje leent voor haar auditie bij America’s Got Talent? Ha, in één keer goed: Whitney Houston. Maar ze maakt behoorlijk wat indruk op de jury. Wij hebben de beelden!

Eerder dit jaar ging Glennis Grace ‘viral’ zoals dat zo mooi heet, met een cover van Whitney Houstons ‘Run To You’. Het filmpje is inmiddels meer dan achttien miljoen keer bekeken. Zelfs Nicki Minaj nam destijds de moeite om Glennis een compliment te geven over haar prachtige stem.

Glennis heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag wil doorbreken in de VS en hoopt dat nu voor elkaar te boksen met haar deelname aan America’s Got Talent.

Jury
Aan de jury, die bestaat uit Mel B. (ex-Spice Girl), Simon Cowell (jurylid van Pop Idol, X-Factor, Britain’s Got Talent), Howie Mandel (comedian en presentator) en Heidi Klum (topmodel), presenteerde Glennis zich als 39-jarige moeder die het leuk vindt om te zingen.

Dat ze in Nederland al jaren meedraait, shows uitverkoopt met The Ladies of Soul en in het najaar een Whitney Houston-concert geeft in de Amsterdamse AFAS Live, laat Glennis (uit bescheidenheid?) achterwege.

Hier het fragment uit America’s Got Talent, gevolgd door het filmpje dat eerder viraal ging.

Powered by Labrador CMS