Video: Cher eet smerige dingen bij James Corden

Wat is ze toch grappig, die Cher...

Leestijd: < 1 min

James Corden heeft weer iets bedacht om zijn talkshowgasten mee uit de tent te lokken: hij stelt ze valse vragen en beantwoorden ze die niet, dan moeten ze iets smerigs eten. Dat moet je vooral tegen Cher zeggen, met vragen over Donald Trump en Tom Cruise.

The Late Late Show ken je natuurlijk van de vele Carpool Karaoke-sessies die James Corden hield met zo’n beetje alle prominente artiesten van dit moment. Cher was te gast bij James en samen speelden ze het spel ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’.

Beurtelings stelden ze elkaar een vraag, die ze alleen kunnen beantwoorden door anderen diep te beledigen of die op een andere manier negatief voor ze uitvalt. Het alternatief voor geen antwoord geven? Iets smerigs eten.

Voor Cher en James lagen onder andere uitgestald: een duizend jaar oud ei, gedroogde rups, een koeientong, schorpioen, haggis met hart, lever en longen van een schaap, een smoothie van fish en chips en meer van dat soort lekkernijen.

Wat bijna niemand meer weet, is dat Cher en Tom Cruise een verhouding hadden toen hij nog een jong hapje was. Ze noemde hem ooit haar beste minnaar ooit. Wie staan er nog meer in haar top vijf? Geeft Cher eerlijk antwoord of stopt ze direct een gedroogde rups in haar mond?

Ook het einde is interessant, wanneer Cher, een fervent Trump-hater, iets aardigs over hem moet zeggen. Lukt haar dat of neemt ze nog liever een hap uit een koeientong? Je ziet het allemaal in de onderstaande video.

Powered by Labrador CMS