Very Vintage: Koefnoen komt terug!

Hier een serie hoogtepunten uit het rijke archief

Leestijd: < 1 min

Hiep hiep hoera voor alle Koefnoen-fans: na zestien succesvolle tv-seizoenen zijn Owen Schumacher en Paul Groot vanaf 9 september te zien in theaters in heel Nederland. Een mooie aanleiding om nog één keer parels op te graven uit het rijke Koefnoen-archief. Hier zijn happy single Ipie, sekswerker Annet en de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon!

Toen we vorig jaar maart begonnen met onze Very Vintage-rubriek, bleek al snel dat de afleveringen rond Koefnoen heel populair waren. Hier een blokje met allerlei moois, dat we eerder al tegenkwamen op YouTube.

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de dames en heren van Koefnoen vanaf september met hun persiflages, types en imitaties het theater in met Koefnoen Live! In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over post-lockdown veranderen, vernieuwen of vastroesten. 

Fonkelnieuw materiaal

In Koefnoen Live! brengen de heren up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

De cast van Koefnoen Live bestaat verder uit Sanne Franssen (o.a. De Fransse Eijkel) en Kiki van Deursen (o.a. Smeris). De regie is in handen van Jos Thie (o.a. De Stormruiter, Jochem Myjer)

Koefnoen Live! is een productie van More Theater Producties. Zij produceerden eerder o.a. De Marathon, Rundfunk en De Alex Klaasen Revue - Showponies 1 en 2.

Speellijst

Koefnoen Live! is van 9 september 2021 tot en met 4 juni 2022 te zien door het hele land en gaat op 24 januari 2022 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De kaartverkoop voor de tournee is inmiddels gestart.

Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.koefnoen.nl. Hieronder een aantal hoogtepunten uit het verleden, om alvast in de stemming te komen. Hier zijn Annet (die eerste video doet het gewoon hoor), Ipie, Fleur en Madelon.

Coverbeeld: Mark Engelen

Powered by Labrador CMS