Very vintage: Grace Jones mept van zich af, maakt oesters en doet Dame Edna

Leestijd: < 1 min

Wanneer Grace Jones in een talkshow verschijnt, is er altijd spektakel. In het begin van haar carrière was ze berucht omdat ze een presentator te lijf ging, later was ze op allerlei andere manieren excentriek. Zie hier bijvoorbeeld hoe ze beschrijft hoe ze zelf oesters openmaakt.

Grace Jones slaat presentator

Eerst maar even dat fragment waarin ze letterlijk van zich afmept. Grace Jones is nogal heetgebakerd aangelegd, en wanneer ze het gevoel krijgt dat de twee heren die naast haar zitten, haar totaal niet serieus nemen, gaat ze helemaal los. Hier het hele segment, gevolgd door en korter fragment waarin alleen de mepscène is te zien.

Grace Jones bij Joan Rivers

Nu is Joan Rivers zelf al geen kat om zonder handschoenen aan te pakken, maar hier houden beide dames zich keurig in. Uiteraard gaat het hier ook weer even over het mepincident van hierboven. Verder vertelt Grace over de vrouwen die achter haar aan zitten.

Grace Jones gets scary bij Graham Norton

Zie hier hoe een jonge Graham Norton staat te springen op muziek, tot hij Grace Jones uitnodigt in zijn talkshow. Die er waanzinnig uitziet met haar hoofdtooi. Ze valt hem meteen aan omdat hij niet een van háár songs afspeelde tijdens haar introductie. Maar dat is nog niet alles: op een gegeven moment probeert Grace Grahams tong eruit te trekken.

Grace Jones laat zien hoe ze oesters maakt

Nog zo’n leuke Britse talkshow: Chatty Man met Alan Carr. Grace komt langs om te laten zien hoe je oesters eet, en probeert vlak daarvoor op geheel eigen wijze een vlieg te verjagen, om en passant te vertellen dat ze het liefst haar eigen oesters openmaakt.

Grace Jones doet gezellig bij Dame Edna

Tot slot de aflevering van The Dame Edna Experience, waarin de gastvrouw en de zangeres net doen alsof ze elkaars allerbeste hartsvriendinnen zijn. Grace heeft zelfs de schoenen van Dame Edna geleend. Daarna stelt Edna voor om het gezichtsverband van Madge te verwijderen met de schaar die Grace bij zich blijkt te hebben. Ook vertelt ze dat ze eens naakt in bad werd geïnterviewd, maar er was geen badschuim aanwezig in het hotel. Dus toen het volgende verzoek om een dergelijk interview kwam, had ze haar eigen badschuim maar meegenomen. Waarna Dame Edna net doet alsof ze moet kotsen als Grace over haar tepels begint. En dan zijn we nog maar op een derde van het interview.

Powered by Labrador CMS