Very vintage: Dorothy’s woedende oneliners uit Golden Girls

Leestijd: < 1 min

Van de vier Golden Girls was Dorothy Zbornak het scherpst en meest sarcastisch. Op zekere momenten kon ze woedend uit haar slof schieten, vaak om niets. In een video zijn de beste woedeaanvallen van Dorothy op een rijtje gezet onder de noemer: ‘Dorothy’s Most Savage Moments’.

Je zag het vaak al aan de blik van Dorothy als er een woedeaanval of uitbarsting aan zat te komen. De ogen gingen op oneindig, je zag haar broeden op een oneliner waarmee ze iemand compleet op haar of zijn nummer wist te zetten.

Pushup-beha

Die keer bijvoorbeeld dat Blanche een nieuwe pushup-beha demonstreerde en Dorothy zonder blikken of blozen uitroept: “Er zit nog minder luchtdruk in mijn achterbanden.”

Of die keer dat Blanche naar douchescène uit de horrorfilm Psycho heeft gekeken. “Voor mij een reden om nooit alleen te willen douchen.” Waarop Dorothy inkopt: “En Goudlokje en de Drie Beren is de reden dat je nooit alleen wil slapen.”

Gouden vriendinnen

In een video van bijna een kwartier komen er een groot aantal oneliners voorbij waarmee Dorothy haar gouden vriendinnen om de oren sloeg. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS