Very vintage: de top 10 beste gay koppels in tv-series

Van 13 Reasons Why tot Shameless en meer

Leestijd: < 1 min

Lijstjes, we zijn er dol op. Deze keer hebben we een video opgeduikeld waarin de tien beste gay koppels in tv-series worden besproken. In een klein kwartier komen ze allemaal voorbij: de tienerjongens Ian en Mickey in Shameless, Alex en Winston in 13 Reasons Why en nog acht anderen. Of eigenlijk achttien, want er zijn zowaar twee toptienlijstjes gemaakt.

Wie de Amerikaanse remake van Shameless heeft gezien, weet hoe heftig de relatie tussen Ian Gallagher en Mickey Milkovich eraan toeging. Ze konden niet met, maar ook niet zonder elkaar. De twee komen voorbij in het lijstje ‘De tien beste gay koppels in tv-series’, dat is gemaakt door Youtuber The Saddest Boy.

Diversiteit

Het is een Amerikaans lijstje en we kennen niet alle series die voorbijkomen, maar het is mooi om te zien dat er de laatste jaren steeds meer series zijn gemaakt waarin diversiteit en inclusiviteit aan bod komen. Zoveel zelfs, dat The Saddest Boy niet een, maar twee video’s heeft gemaakt.

Het brengt je wellicht op het idee om een van de genoemde series nog eens op te zoeken. Onze eigen tip: Shameless dus, en niet alleen vanwege Ian en Mickey, maar om alle buitensporige ontwikkelingen die de familie Gallagher in maar liefst elf seizoenen heeft meegemaakt.

Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS