Very vintage: de leukste celebrity cameo’s in Will & Grace

‘If I Could Turn Back Taaaaahooooommmmm’

Leestijd: < 1 min

Cher, die Jack in z’n gezicht mept omdat die niet gelooft dat zij de échte Cher is. Britney Spears, die de grappigste rol van haar hele leven speelt als ‘hardcore lesbian’. In een nieuwe video zetten de makers van Will & Grace de leukste gastrollen van celebs op een rijtje. Hier de beelden!

In een video van dik twaalf minuten komen ze allemaal voorbij, de muzikale sterren die een gastrol hadden in Will & Grace: de met een lijzig southern accent sprekende Britney Spears die een lesbienne speelt met een lading seks fetisjen, Elton John die als openingszin ‘It’s a little bit funny’ zegt en tips geeft over hoge hakken. Hall and Oates, die elke 25 jaar hun naam veranderen en nu Oates and Hall heten en ‘Maneater’ zingen op de oefenbruiloft van Grace.

Cher is het leukst

Maar dat is nog niet alles: Jennifer Lopez komt voorbij, net als Janet Jackson. Madonna die ruzie krijgt met Karen om een man en haar haarstuk afpakt. Maar het leukst is Cher, die door Jack wordt aangezien voor een impersonator en haar uitdaagt tot het zingen van ‘If I Could Turn Back Taaaaahooooommmmm’. 

Afijn, hier de beelden!

Powered by Labrador CMS