Little Britain

Very vintage: de 20 grappigste gastoptredens in Little Britain

Leestijd: 1 min

Robbie Williams, Elton John, Jennifer Saunders, Catherine Tate… Het is slechts een greep uit de bekende Britten die een rolletje speelden in de bekende (en inmiddels door sommigen verguisde) sketchshow Little Britain. In een video komen de twintig leukste voorbij. Hier de beelden!

Als eerste is Jon Culshaw te zien, een bekende Britse imitator. Hij speelt mee in een scène die draait om de kleine muzikale man Dennis Waterman, die iedere keer opnieuw een ‘theme tune’ komt pluggen bij zijn agent. Culshaw kruipt hier in de huid van Andrew Lloyd Webber.

kate moss als katey pollard 

Ook leuk: acteur Rob Brydon als de ex-man van Bubbles Devere, met een disclaimer wanneer David Walliams verschijnt als de grootste concurrent van Bubbles. “But Brydon still shines’. Of Kate Moss, die meespeelt in een Comic Relief-special als de tweelingzus van de bloedordinaire Vicky Pollard. Een stuk verderop in de video is ook de moeder van Vicky te zien, gespeeld door Dawn French.

Comedylegende Steve Coogan speelt een piloot die Lou en Andy heeft uitgenodigd in de cockpit, wat natuurlijk helemaal uit de hand loopt. Meteen daarna is Robbie Williams aan de beurt, die opduikt als kleutermeisje from hell: “I love you more than… Satan!”

the only gay in the village 

Verder noemen we George Michael, die van Lou per se op het verjaardagspartijtje van Andy moet komen, die het totaal niet kan schelen dat de beroemde zanger ineens in hun woonkamer staat.

Tot slot Daffyd, the only gay in the village, die het niet kan uitstaan als iemand anders in zijn buurt komt die ook gay is. James Corden is te zien als zijn broer die uit de kast komt. Maar dat pikt Daffyd niet en begint dingen te verzinnen die zijn broer nóg beter zou kunnen zijn. En in de slotscène is Elton John op bezoek bij Daffyd, met als grootste troef dat hij Daffyds punchline heeft gejat.

Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS