Verwen je vriend (of jezelf) met Dolly’s Sunny Funny Valentine Box

Leestijd: < 1 min

Wie zet jij Valentijnsdag in het zonnetje? Verwen je partner, je beste vriend(in), lover, geheime liefde of jezelf met Dolly’s Sunny Funny Valentine Box. Deze is met veel liefde samengesteld door Paul Kroonenburg, chef de cuisine van het Lloyd Hotel, en Dolly Bellefleur.

Wat zit er allemaal in Dolly's Sunny Funny Valentine Box?
Deze speciale Llocal Box is gevuld met heerlijkheden als een Blauwe Bastiaanse kaas van Erik’s Delicatessen die de perfecte match vormt met de vijgenchutney uit de keuken van het Lloyd Restaurant, een knapperig stokbroodje vanmenno en gemarineerde Chioggia bieten in de vorm van een hart.

Of geniet van de huisgemaakte amandel clafoutis. Deze smaakt goddelijk met een glaasje Durello, het verkwikkende strakdroge neefje van de prosecco, van onze leverancier Arisz et Al. Of serveer de clafoutis met een kopje thee dat je vers hebt gezet met het hartvormige thee-ei verstopt in dit feestelijke pakket.

Uiteraard mogen ook Eberhardjes van Holtkamp Horeca niet ontbreken. Dit hartvormige boterkoekje, als ode aan burgemeester Van der Laan, staat net als de naamgever, het Lloyd en Dolly voor verbinding.

En verder:
- Hartjes in allerlei soorten en smaken
- Een hartvormige lolly
- Een eetbare tattoo die smelt op je tong
- Dolly's Loveseed bloemenzaden
- Een kaart, ontworpen door striptekenaar Joost Swarte

Win een romantisch diner voor twee
Om je helemaal in de watten te leggen zit er in elke box ook nog een lootje waarmee je kans maakt op een romantisch takeaway diner voor twee!

Bestel nu deze Valentine box voor € 47,50
Bestellingen kun je tot en met 10 februari (uiterlijk 12.00 uur) doorgeven via llocal@lloyd.nl. Je kunt Dolly’s Sunny Funny Valentine Box op vrijdag 12 februari december vanaf 14.00 uur afhalen in het Lloyd Hotel in Amsterdam.

Tussen 15.30 en 17.00 uur is Dolly Bellefleur in het Lloyd Hotel aanwezig om de box op zeer romantische wijze persoonlijk aan je te overhandigen. Woon je niet in de buurt? We kunnen de box naar je woonadres sturen. De verzendkosten zijn € 8,95.

Dolly Bellefleur
Dolly Bellefleur
Powered by Labrador CMS