Winq ♥︎ hannah

Verstandig de zon tegemoet met de nieuwe duurzame producten van hannah

Zonder stress aan de rosé

Leestijd: < 1 min

We weten allemaal dat we onze huid goed moeten beschermen tegen de zon, maar doen we dat wel op de juiste manier? hannah vindt van niet. Het huidverbeteringsmerk presenteert daarom een vegan, microplastic-vrije en duurzaam verpakte SPF-lijn.

Met hulp van de SPF-lijn van hannah kun je zonder stress aan de rosé. De Sun Perfection-lijn bestaat namelijk uit een serie huidverbeterende crèmes voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid. 

Macadamia-olie is het basisingrediënt van de producten uit deze SPF-lijn. Dat functioneert als een natuurlijke bronzer, doordat de olie de bruining van de huid stimuleert. Het beschermt de huid op een natuurlijke wijze tegen UV-straling en zorgt daarbij voor een zachtere huid.

De SPF-lijn komt in tubes voor verschillende huidtypen. Zo is de Fade Treatment (SPF10) geschikt voor de getinte tot donkere huid. High Quality Cream (SPF15) is geschikt voor de lichte tot getinte huid en Juvi Protect (SPF30) is geschikt voor de zeer lichte tot lichte huid. Body Shield (SPF50) is er voor extra bescherming gedurende de dag.

hannah Sun Perfection
De hannah Sun Perfection-lijn.

Groen jasje

Het is je misschien al opgevallen: de Sun Perfection-lijn van hannah heeft een restyling ondergaan. Winq sprak hannah directeur Monica van Ee eerder al over de restyling van het bedrijf: “We zijn er dik een jaar mee bezig geweest. Er is ooit gekozen voor een prachtige luxe verpakking omdat we wilden meedoen met andere grote merken. Iedereen pakt uit met mooie verpakkingen.”

Van der Ee vervolgt: “Daar hebben we uiteindelijk ook bekendheid door gekregen: mensen zetten de pot van hannah op hun badkamerkast, in plaats van erin. Nu zijn we gaan kijken hoe we het duurzaam kunnen maken. Met minder materialen de klant hetzelfde product bieden. We vroegen ons af: is die verpakking wel nodig? Uiteindelijk was het antwoord nee en dus zijn we gegaan voor een simpele tube. Weinig merken durven dat, maar na 15 jaar wordt het tijd voor verandering.”

De complete lijn ziet er anders uit, zo ook de Sun Perfection-lijn. De producten zijn verpakt in een milieubewuste, minimalistische tube zonder doosje. Nog positiever: de producten bevatten meer inhoud voor dezelfde prijs.

Zonnige actie

Of je nu gaat voor een staycation of een (verre) zonvakantie: hannah komt met een leuke zomeractie waarmee jij je vakantie in stijl viert. Bij aanschaf van een Sun Perfection-product, een Body Shield en een mini Juvi Protect ontvang je – zolang de voorraad strekt – een hannah strandlaken ter waarde van 49 euro. 

Ga voor meer informatie naar www.hannah.nl en vind een huidcoach bij jou in de buurt. 

Powered by Labrador CMS