advertorial

Vanaf nu bedien je je raamdecoratie met je stem

Slimme jaloezieën

Leestijd: < 1 min

Van je verlichting tot je koelkast, binnen afzienbare tijd bedien je je hele inboedel met je tablet of telefoon. Vanaf nu maakt ook raamdecoratie deel uit van je smart home. Maartje Knipscheer, styliste bij Luxaflex, praat ons bij.

In 1951 zette Luxaflex de wereld van raambekleding op z’n kop met de introductie van horizontale aluminium jaloezieën. De mintgroene variant waarmee het merk debuteerde, was in no-time te vinden in vele Hollandse huishoudens. “Het is het meest onverwoestbare product dat we ooit hebben uitgebracht. Die tint hebben we overigens opnieuw in het assortiment opgenomen, mint is momenteel weer helemaal de trend.” Aan het woord is Maartje Knipscheer, styliste bij Luxaflex en verantwoordelijk voor het creëren en bewaken van de merkidentiteit.

Hoe onderscheiden jullie je?
“Door functionaliteit en personalisatie. De consument heeft bij ons altijd volledige keuzevrijheid. Een Luxaflex-product is volledig aan te passen aan jouw persoonlijke interieurstijl, of het nu om de afwerking of de toepassing gaat. Wil je jaloezieën in alle kleuren van de regenboog? Regelen we.”

Luxaflex PowerView Motorisation
Luxaflex-styliste Maartje Knipscheer

Jullie nieuwe paradepaardje is PowerView Motorisation. Vertel ons meer.
“Eerst kies je de binnen- of buitenzonwering die het best aansluit bij jouw wensen, daarna voeg je daar PowerView-bediening aan toe. Met dit slimme systeem bedien je je raambekleding heel eenvoudig via je telefoon of tablet. Je hebt er geen dubbeldikke handleiding bij nodig. Een kind kan de was doen.”

Wat is het grootste voordeel van dit product?
“Comfort. Met dit draadloze systeem kun je alle raambekleding van Luxaflex in je huis laten bewegen volgens een vooraf geprogrammeerd lichtplan – wij noemen dit een scène. Je kunt de instellingen ook koppelen aan momenten als zonsop- en zonsondergang. De PowerView Hub berekent dan precies de tijd waarop je raamdecoratie in beweging moet komen. Zo creëer je op ieder moment van de dag de perfecte sfeer in alle ruimtes van je huis. PowerView Motorisation kan je raambekleding zowel omhoog en omlaag laten bewegen als laten tuimelen, wel zo handig bij jaloezieën. Het systeem is ook kind- en huisdiervriendelijk. Er zijn geen onooglijke koorden waar je in verstrikt kunt raken.”

Luxaflex PowerView Motorisation
Met PowerView Motorisation bedien je je raambekleding heel eenvoudig via je telefoon of tablet.

Hoe bedien je het systeem?
“Via de PowerView App op je tablet of smartphone, maar sinds kort ook met spraakcommando’s, onder andere via Google Assistant en Amazon Alexa. Je kunt het systeem daarnaast bedienen met de stijlvolle Pebble-afstandsbediening of de wandbediening die je op de muur monteert. Daarmee stel je met één druk op de knop een of meerdere producten af. Ten slotte kun je het systeem uitbreiden met de Pebble Scene Controller en Wand Scene Controller, waarmee je voorgeprogrammeerde scènes – bijvoorbeeld voor filmkijken of privacy – direct kunt activeren. Mogelijkheden te over dus.”

Kun je PowerView alleen binnenshuis bedienen?
“Met de PowerView App kun je je raamdecoratie van over de hele wereld bedienen. Wanneer je op vakantie bent, kun je zo de raambekleding op verschillende tijdstippen openen en sluiten om inbraakpogingen tegen te gaan. Geloof me, als je eenmaal om bent, wil je niets anders meer.”

www.luxaflex.nl/powerview

Powered by Labrador CMS