Vader start petitie om ondertekenaars Nashville-verklaring strafrechtelijk te vervolgen

“Mag ik even liefde voor mijn vader”

Leestijd: < 1 min

“De ondertekenaars van de Nashville-verklaring zetten aan tot haat en discriminatie op basis van seksuele geaardheid en moeten daarom strafrechtelijk worden vervolgd”, dat valt te lezen in een petitie gestart door de vader van Twitteraar Bobby Brown. “Mag ik even liefde voor mijn vader.”

Afgelopen week werd bekend dat o.a. SGP-leider Kees van der Staaij zijn handtekening had gezet onder de Nashville-verklaring. Dat leidde dit weekend tot een storm van kritiek.

Petitie
Een groep christenen uit Lelystad startte een petitie naar aanleiding van het ‘anti-homo-manifest’, maar zij niet alleen. Ook de vader van Twitteraar Bobby Brown deed dat. In een appje is te lezen: “Heb jij dat bericht over het Nashville Manifest gezien? Ik wil een petitie starten om een verbod op dit manifest af te dwingen en de mensen die het ondertekenen strafrechtelijk te vervolgen, omdat het aanzet tot haat en discriminatie.”

Het bericht kon rekenen op genoeg bijval en even later stond de petitie online. Volgens de vader van Bobby moet er een onderzoek komen om te kijken of het Nashville Manifest in strijd is met artikel 1 van de Nederlandse grondwet.

De petitie werd in korte tijd al door meer dan 1.000 mensen ingevuld en is hier te bekijken

Powered by Labrador CMS