Troye Sivan berijdt acteur Ross Lynch in nieuwe video… als dragqueen!

Leestijd: 1 min

Wat is Troye Sivan toch lekker bezig. Voor zijn video bij de nieuwe single ‘One of Your Girls’ gaat de Australische acteur Ross Lynch uit de kleren, waarna hij een lapdance krijgt van Troye Sivan – die er fantastisch uitziet in drag.

Afgelopen vrijdag verscheen het nieuwe album van Troye Sivan, Something to Give Each Other. Die dag kwam ook de video uit bij de nieuwe single, ‘One of Your Girls’. Die plaatsten we vrijdag al in ons wekelijkse video-overzicht, maar bij nader inzien verdient deze video expliciet meer aandacht.

Opengeknoopte jeans

Want wat is er zoal te zien? Om te beginnen de Australische acteur Ross Lynch, bekend van zijn rol in Chilling Adventures of Sabrina. Hij verschijnt zonder shirt en met een opengeknoopte jeans, waar hij verlekkerd zijn hand insteekt. Vervolgens verschijnen er verschillende types mannen in beeld, onder wie Troye zelf.

Tot zover nog weinig aan de hand, maar dan gebeurt het: er verschijnt een dame in beeld vanachter de close-up van een lipstick, die haar kousen optrekt, wijdbeens op een stoel zit en dan frontaal liggend in beeld verschijnt. Het is Troye, maar dan in drag!

Sexy lapdance

In een witte minijurk met lange kanten handschoenen zingt ze de kijker toe – waarna het beeld in zwart/wit verandert en de jurk van Troye ook van kleur verschiet. In die laatste hoedanigheid kruipt ze op schoot bij Ross, die vervolgens een sexy lapdance krijgt.

Het ziet er allemaal supergelikt uit en Troye en Ross verliezen zich heerlijk in hun beider rollen. Later is dragqueen Troye nog te zien in een dance sequence, en dan is het ineens alweer voorbij. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS