winq ♥︎ hannah

Test gratis twee producten van hannah t.w.v. 90 euro

Geef je op voor het Winq Testpanel

Leestijd: 1 min

Dit najaar proberen we met het Winq Testpanel twee producten van huidverbeteringsmerk hannah: de Enzymatic Skin Peeling en de 24-hour Skin Balancing. Doe jij mee?

De Enzymatic Skin Peeling is een milde peeling zonder korrels die de hoornbrugjes in de bovenste huidlaag verweekt, waardoor de poriën en huidstructuur fijner worden. Hierdoor is je huid ook beter in staat de 24-hour Skin Balancing op te nemen. Deze huidverbeterende crème, al sinds eind jaren tachtig een van de paradepaardjes van hannah, geeft je huid meer souplesse en een prachtige glans. 

hoe gebruik je het product?

Je brengt de Enzymatic Skin Peeling na het reinigen van de huid aan met een masserende beweging. Na ongeveer vijf minuten kun je het product weer verwijderen. Bij een gevoelige huid kan dit met een warme en vochtige doek, bij een dikkere huid kun je het zachtjes afwrijven. Wanneer de dode huidcellen volledig zijn verwijderd, voelt de huid zacht, glad en fris aan.  

De 24-hour Skin Balancing is een rijke conditioner voor de huid. De actieve en hoogwaardige werkstoffen zorgen voor een zichtbare huidverbetering door ingrediënten als jojoba, calendula, vitamine E, aloë vera, hyaluronzuur en sheabutter.

Rikkie Kollé met Enzymatic Skin Peeling
Rikkie Kollé met de Enzymatic Skin Peeling.

test de enzymatic skin peeling en de 24-hour skin balancing gratis via winq

De Enzymatic Skin Peeling en de 24-hour Skin Balancing zijn verkrijgbaar via www.hannah.nl, maar jij krijgt nu de kans om deze producten, met een gezamenlijke waarde van 90 euro, gratis te testen.

Het Winq Testpanel is op zoek naar testers. Vul het formulier hieronder in. Met de geselecteerde testers nemen we zo snel mogelijk contact op.

Powered by Labrador CMS