Symphonica in Casa Rosso is terug

Het 8e seizoen komt er nu dan écht aan

Leestijd: < 1 min

Casa Rosso op de Wallen, wereldwijd bekend als Sextheater, is vanaf zondag 4 december elke zondagmiddag het toneel van de ‘dames’ van Travestiecabaret Amsterdam. En hun missie is al 25 jaar: ‘travestie met een knipoog’ en ‘onverantwoord amusement’. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

“Zondagen in de winter zijn vaak extreem somber. Geen zon, grauwe luchten; een verschrikking“, verzucht organisator Koos van den Berg alias Coco Coquette. “Daarom organiseren we op zondag een gezellige middag vol sprankelend travestiecabaret. En nu voor het achtste seizoen trekken we alles uit de kast! We hebben wekelijks een ander programma met een keur van stuk-voor-stuk internationale top- én bottomartiesten allemaal live on stage in het intieme theatertje van Casa Rosso. En die stage is al een belevenis op zich.“

Skaileren fauteuils

“Iedere avond brengt de Casa Rosso een doorlopend programma van een uur met erotic entertainment. Maar overdag staat dit unieke theater met 150 skaileren fauteuils leeg. Doodzonde! Dat vond de directie van Casa Rosso ook en biedt ons nu al 15  jaar hun theater aan!”

De artiesten in (wille)keurige volgorde

Hella Holland: jazzdiva zingt heerlijke hertaalde songs
Taylor Made: spectaculaire luchtacrobatiek en paaldans
Marlene XL: weltschmerz en onvervalst entertainment.
Molly Strychnine geeft elk kerstlied die aparte ‘molly-touch’.
Pia Vapeur (‘ vrouw met baard op de keel’) brengt Zarah Leander en Hildegard Knef tot leven
Victoria False: een stem als een klok en ze weet ook nog eens waar de klepel hangt.
Dora Royale: weergaloos ordinair, prikkelend en uitzinnig.
PS: de Poppers (allebei) komen ook (tegelijk)!

De presentatie is in handen van Coco Coquette en Mario Magic.

Informatie

T H E A T E R C A S A R O S S O, Oudezijds Achterburgwal 106-108, Amsterdam.

Zondag 4 dec - 11 dec - 18 – december, vrijdag 30 december en dinsdag 2e kerstdag 26 december. Aanvang 15.00 uur, zaal open 14.30 uur.

Entree € 20,- stadspas € 10,-. incl. consumptie. Kaarten: www.travestiecabaret.nl en ook verkrijgbaar bij Gays and Gadgets, Spuistraat 44

Coverbeeld: Wessel Haaxman

Powered by Labrador CMS