Surprise! Nóg twee kandidaten voor Prince Charming

Geen twaalf, maar veertien!

Leestijd: < 1 min

Wie de eerste twee afleveringen van datingprogramma Prince Charming op Videoland al heeft gezien, zag het misschien al: in de preview van aflevering drie zit een nieuwe kandidaat! Zowel Jeremy als Virgil komen volgende week erbij om het hart van Prince Charming Diego te veroveren.

Virgil (31)

De Haagse Virgil is van nature best rustig, maar kan ook wel een feestbeest zijn. Daarnaast is hij heel zorgzaam en loyaal naar zijn vrienden toe, die hem vaak om advies vragen. Hij werkt lange dagen in de horeca en in zijn vrije tijd gaat hij graag het terras op of blijft hij lekker thuis met een goede serie. Zijn ideale man heeft een goede kledingstijl en is een stuk langer dan hij zelf.

@winqnl Ook Virgil wordt aan de cast van #princecharming toegevoegd, en daarmee komt het totale aantal kandidaten op 14! #vjp #voorjou #kalender ♬ Beach and the Beats - ZydSounds

Jeremy (31)

Jeremy, HR Manager, is van de balans: work hard, play hard. Van nature wat meer op de achtergrond, maar hij kan ook een enorm feestbeest zijn – er staat regelmatig een feestje gepland. Daarnaast is hij ambitieus en niet bang om zijn mening te uiten. In een relatie vindt hij directe communicatie belangrijk. Niet kunnen dansen is een afknapper voor Jeremy, soepele heupen zijn een must!

@winqnl Surprise! Jeremy is óók een van de #princecharming ♬ Surprise - Chlöe
Powered by Labrador CMS