Strictly Come Dancing: mannenkoppel Nikita en Leyton dansen de tango

Leestijd: < 1 min

Het thema van Strictly Come Dancing was Halloween, afgelopen weekend. Layton Williams en Nikita Kuzmin dansten de tango op ‘Vampire’ van Olivia Rodrigo en deden dat geheel in stijl, compleet met een gothic look en een nekbeet. Hier de beelden!

Het was weer één groot spektakel, afgelopen zaterdag op BBC One. In de zesde aflevering van Strictly Come Dancing pakten acteur Leyton Williams en zijn mannelijke danspartner Nikita Kuzmin flink uit met het Halloween-thema. Kuzmin leek rechtstreeks uit de film Interview with the Vampire te zijn gelopen (en oké, ook een beetje op Adam Ant) en Williams was voor de gelegenheid gekleed als een historische dragdiva.

De twee dansten de tango, waarbij Kuzmin op een gegeven moment een slide maakte en onder een vleugel doorgleed. Elders in de act kreeg Kuzmin een vampierenbeet in zijn nek en de twee eindigden in een duel dat werd beslecht door Williams. En dat allemaal op de tonen van Olivia Rodrigo’s ‘Vampire’.

36 punten

De jury was weer in zijn nopjes: alle vier de leden gaven een negen, waarmee het totaal van Williams en Kuzmin uitkwam op 36 punten. Eentje minder dan vorige week, maar nog altijd megaveel. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS