Strictly Come Dancing: mannenkoppel Layton en Nikita eindigt bij de ‘bottom two’

Leestijd: < 1 min

Komt er een einde aan de glorieuze zegetocht van musicalacteur Layton Williams en zijn professionele danspartner Nikita Kuzmin? Met hun ‘American smooth’ dansten de twee zich naar een puntenaantal waarmee ze in de gevarenzone belandden bij Strictly Come Dancing. En dat is voor het eerst…

Nadat Layton Williams en Nikita Kuzmin wekenlang zijn bejubeld door de jury, kruipen ze in week tien ineens door het oog van de naald. Waar het in de vorige afleveringen nog negens en tienen regende, blijft het mannenkoppel nu steken op achten en negens. Nog steeds hoog, maar de concurrentie is moordend. Daardoor kwam het dat ze met 34 punten bij de ‘bottom two’ belandden. Van de zes overgebleven koppels werden ze dus eennalaatste.

In week tien dansten Layton en Nikita de zogeheten ‘American smooth’, een showdans waarbij de strenge regels van ballroomdansen meer worden losgelaten. Op de muziek van Björks ‘It’s Oh So Quiet’ zwierden ze erop los, Nikita in een groene mouwloze top en een leren broek, Layton in een roaze broekroek met splitten tot ver boven de knie.

Moordende concurrentie

Het zag er prima uit allemaal, maar zoals gezegd: de concurrentie was moordend. Hopelijk krijgen ze volgende week voldoende punten, op weg naar de finale-afleveringen. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS