Winq ♥︎ SOFACOMPANY

SOFACOMPANY laat je interieur knallen in kobaltblauw, felgroen en zonnig geel

Maak een statement met de Anniversary Collection

Leestijd: < 1 min

SOFACOMPANY bestaat tien jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden en daarvoor lanceert het Deense meubelmerk een Anniversary Collection in knalkleuren. Fleur je interieur op met de nieuwste eyecatchers in grasgroen, pastelgeel, kobaltblauw en lavendel en bekijk hier de jubileumcollectie.

Emma, Babette, Abby, Sigrid en Judi zijn de namen van een aantal designklassiekers van SOFACOMPANY. Deze en andere modellen zijn in een vrolijk en rebels nieuw jasje gestoken om het tienjarige bestaan te vieren.

Eerbetoon

“Met deze jubileumcollectie willen we een eerbetoon brengen aan de grootste successen, die we de afgelopen 10 jaar hebben gekend”, vertelt Line Nevers Krabbenhøft, Head Of Design bij SOFACOMPANY. “Door onze populairste designs te hullen in knallende kleuren, hopen we een bron van inspiratie te zijn én iedereen aan te moedigen om hun grenzen te verleggen.”

Hier drie voorbeelden uit de Anniversary Collection van SOFACOMPANY.

Emma: knallen in kobaltblauw

Sofacompany
Sofacompany

De eerste nieuwkomer van deze bijzondere collectie is de lieftallige Emma, een 3-zit met een moderne, gezellige uitstraling die je bijna smeekt om de hele dag onderuitgezakt te relaxen in de streelzachte, diepe kussens. De kobaltkleurige stof met een prachtig ton-sur-ton visgraatmotief springt meteen in het oog en is vervaardigd uit 80% gerecycleerde polyester.

Abby: een statement voor je interieur

Sofacompany
Sofacompany

De felgroene Abby 3-zit biedt de perfecte harmonie tussen modern en traditioneel. De volumineuze, ronde vormen zorgen voor een trendy, zachte look terwijl het naaipatroon met diepliggende steken in het textiel een sneufje 'old-school' toevoegt aan het design. Abby lijkt wel de ultramoderne lounge versie van de bekende Chesterfield… De stof met zachte, mos-achtige structuur zet de exclusieve en luxueuze uitstraling nog meer in de (groene) verf. 

Sigrid: een streepje zon in je huiskamer

Sofacompany
Sofacompany

Sigrid is een klassieke 3-zitsbank met een gezellige en uitnodigende uitstraling. De schuine armleuningen en kegelvormige pootjes geven het ontwerp een retro-look. Hier zien we Sigrid omhuld met een zachte, matte chenille stof in een heldere, warmgele tint. Het materiaal is gemaakt van 50% gerecycleerde polyester en door de zachte, mos-achtige structuur geeft het de sofa een bijzonder luxueuze uitstraling. 

Bekijk de volledige collectie

De Anniversary Collection omvat nog veel meer sofa’s, maar ook andere objecten als een lounge chair, een poef of accessoires die je interieur compleet te maken. Bekijk hier de volledige jubileumcollectie van SOFACOMPANY.

Powered by Labrador CMS