Slaap jij straks in de panterkamer van Patty Brard?

Boek nu de door haar ontworpen kamer in het Amsterdamse Corendon Hotel

Leestijd: 1 min

Het Corendon Hotel in Amsterdam-West gaat waaaaaaaayyyyyy over the top met een kamer die volledig is ingericht in panterprint. Werkelijk alles in de kamer is in panterstijl, van het behang, de stoelen, de badmat, de kussens en de poncho’s. Met dank aan Patty Brard, die al jaren haar eigen panterprintcollectie heeft. Hier de beelden!

Zeg je panterprint, dan zeg je Patty Brard. We hebben er al vaker over geschreven hier, omdat iedere andere persoon er bloedordinair uitziet in al die gecombineerde panter- en dierenprints, maar Patty verheft ze tot iets heel bijzonders. Samen met drogisterijketen Kruidvat bracht ze al enkele From PB With Love-collecties uit met kleding, maar ook woonaccessoires en zelfs een rol toiletpapier om je derrière in stijl mee af te vegen.

Ooit had Patty haar eigen winkeltje in het Corendon Hotel op Ibiza. Nu zijn ze opnieuw een samenwerking aangegaan. Samen met Decor Amsterdam hebben ze een hotelkamer in de vestiging van Corendon in Amsterdam-West volledig opgetuigd met panterprints.

Altijd in voor een gekke actie

Patty vertelt: “Omdat ik al bijna 5 jaar mijn eigen succesvolle From PB With Love-collectie heb, wilde ik graag iets ludieks doen. Mijn lieve vrienden van Decor Amsterdam zijn altijd in voor een te gekke actie. Dus toen Corendon ook enthousiast reageerde hebben wij zelf vorige week een kamer een volledige panter metamorfose gegeven in het Corendon Amsterdam New-West hotel. Natuurlijk met een aantal gewilde items uit mijn nieuwste collectie zoals het uitverkochte teddy dekbed. Ook hangen de poncho’s klaar in de kast als je lekker gaat winkelen in de stad. Alles in de kamer is in panterstijl, van het behang, de stoelen tot de badmat. I love panter, maar dat was wel duidelijk volgens mij.”

Boek nu die kamer

De panterkamer is te boeken via de website van Corendon Hotels. Bekijk hieronder de foto’s van de hotelkamer in kwestie.

Powered by Labrador CMS