Seks en drama in New York: bekijk de film Daddy’s Boy

Hier is de trailer!

Leestijd: 1 min

De verlegen Manuel en Max, die in adult films acteert, reizen samen naar New York voor een videoshoot. Dat is het begin van een reis op zoek naar seksualiteit, waarbij hun levens voor altijd veranderen. Daarover gaat de film Daddy’s Boy, die je nu online kunt streamen. Bekijk ook alvast even de trailer.

Manuel is een verlegen jonge man. Hij reist samen met Max, een pornoacteur, naar New York City voor een videoshoot. Manuel heeft ook een oudere broer, die gebukt gaat onder een gewelddadige relatie en probeert zijn emoties weg te dansen. Dan is er nog Fabian, een jonge Puerto Ricaan die zijn homoseksualiteit geheimhoudt en voor het eerst vader is geworden.

Vier levens kruisen elkaar

In de film Daddy’s Boy kruisen de levens van deze vier mannen elkaar, waarbij ze hun seksualiteit verder verkennen en waardoor hun levens voor altijd veranderen. Daddy’s Boy is een Amerikaanse film uit 2016, die is geregisseerd door Daniel Armando.

Hij liet zich daarbij beïnvloeden door bekende filmmakers als Jean-Luc Godard en Ingmar Bergman en door de Franse nouvelle vague-films uit eind jaren vijftig, begin jaren zestig.

Trailer

In de film zijn de acteurs Al Miro, James Koroni, Joe Lopez en Jonathan Iglesias te zien. Daddy’s Boy is te streamen via GagaOOLala, bekijk hieronder de trailer.

Powered by Labrador CMS