Winq ♥︎ Philips 9000 series

Scheren met kunstmatige intelligentie

Resistance is futile

Leestijd: < 1 min

Verzetten tegen slimme apparaten zoals grasmaaiers met augmented reality, is volkomen zinloos. Beter is het om goed gebruik te maken van noviteiten die in eerste instantie bedoeld zijn voor verlichting van het soms zo uitzichtloze bestaan.

Philips draagt zijn steentje bij met alweer een nieuwe shaver in de 9000-serie: eentje met SkinIQ-technologie. Dat houdt zo’n beetje in dat de lichtring op het apparaat oranje oplicht als je te veel druk geeft bij het scheren. Bij een groene lichtring krijg je een mooie voldoende. Een bekend fenomeen bij de Sonicare – nu dus ook bij de shaver.

Philips Shaver 9000
Philips Shaver 9000

Deze elektrische barbier beschikt ook over de Dual SteelPrecision mesjes: mesjes met twee lagen, die 150.000 scheerbewegingen per minuut maken. En dan is er nog de Philips Groom-Tribe-app, die o.a. een realtime scheeradvies​ geeft en persoonlijke begeleiding om huidproblemen op te lossen​. Ook vind je in de app instructies voor het reinigen en vervangen van cartridges, en tips & tricks op basis van jouw persoonlijke behoeften.

Meer info: philips.nl.

Powered by Labrador CMS