Ryan Gosling wekt Ken tot leven in nieuwe Barbie-film

Bekijk hier de nieuwe trailer

Leestijd: < 1 min

In een nieuwe, extra lange trailer van de Barbie-film is te zien hoe Barbie en Ken nader tot elkaar komen. Hij vraagt of hij de nacht bij haar mag doorbrengen, maar om wat te doen? Hij heeft géén idee… Zo te zien is de Barbie-film heel camp, heel roze en heel blij. Hier de beelden!

Op 21 juli gaat Barbie in première, de film over het leven van ’s werelds beroemdste pop en haar liefje Ken. Greta Gerwig schreef het scenario voor de film samen met Noah Baumbach. Ook de regie is in handen van Gerwig.

Sterrencast: van Helen Mirren tot Dua Lipa

De film heeft bovendien een sterrencast, met Margot Robbie als Barbie en een platinablonde Ryan Gosling als Ken. Enkele andere grote namen zijn America Ferrera, Issa Rae, Kate McKinnon, Rhea Perlman, Hari Nef, Emma Mackey, Helen Mirren, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Scott Evans, Dua Lipa, Ncuti Gatwa en Will Ferrell.

De trailer begint met een shot van Barbies voeten, die gestoken zijn in hoge hakschoenen. Als ze die uitdoet, blijft haar voet in dezelfde vorm staan – een grappige verwijzing naar de echte Barbie-pop.

Plastic fantastic

De kijker maakt kennis met een wereld waarin de kleur roze overheerst, en alles is plastic fantastic. Grappig is de openingsscène waarin Ken niet weet wat hij aanmoet met zichzelf, nadat hij zich heeft uitgenodigd voor een nachtje bij Barbie thuis. Het blijven poppen, nietwaar?

Afijn, hier de beelden!

Powered by Labrador CMS