Queen of the Universe

RuPaul komt met wereldwijde zangcompetitie

Geen lipsync for your life, maar the real deal

Leestijd: < 1 min

Fan van RuPaul’s Drag Race én van het Eurovisie Songfestival? Dan is dit echt iets voor jou, want RuPaul komt met een zangcompetitie voor dragqueens. Het programma heet Queen of the Universe en te zien is hoe de queens hun zangkwaliteiten laten horen. Geen lipsync for your life, maar the real deal.

Deze week werd bekend dat het nieuwe All Stars-seizoen, nummer zes alweer, te zien zal zijn op het digitale platform Paramount+. Min of meer tegelijkertijd met dit nieuws werd bekendgemaakt dat RuPaul werkt aan een spin-off, die ook draait om drag maar nog veel meer om zang.

Terwijl de dragqueens in Drag Race vooral playbacken en hier en daar in een sketch laten horen wat ze aan stemkracht in huis hebben, gaat het bij Queen of the Universe juist om live gezongen muziek.

Zin om mee te doen?
De competitie is bovendien wereldwijd, dus mocht er Nederlands talent rondlopen dat zin heeft om hieraan mee te doen? Geef je dan niet alleen op voor het tweede seizoen van Drag Race Holland (wat nog steeds kan), maar hou ook het nieuws over Queen of the Universe in de gaten.

Queen of the Universe is net als RuPaul’s Drag Race een productie van World of Wonder. Wanneer de serie van start gaat op Paramount+ is nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte zodra er nieuws is.

Powered by Labrador CMS