Roze Filmzomer: The Shiny Shrimps nu te zien op Picl

Bekijk hier alvast de trailer

Leestijd: < 1 min

The Shiny Shrimps is een vrolijke Franse komedie over een losbandig amateur gay waterpoloteam. De film is vanaf deze week te zien op Picl, in het kader van de Roze Filmzomer waarbij er iedere week een film aan het roze aanbod wordt toegevoegd.

Olympisch zwemmer Matthias le Goff maakt op live televisie een homofobe opmerking en ziet zijn carrière in rook opgaan. De enige manier om het te redden is zijn opgelegde straf aan te nemen: het coachen van the Shiny Shrimps, een amateur gay waterpoloteam, en ze te kwalificeren voor de Gay Games in Kroatië.

Winnen of dansen

Met zijn strenge werkethiek heeft Matthias maar één doel voor ogen en dat is winnen. Echter shinet het excentrieke waterpoloteam liever op de dansvloer dan dat ze uitblinken in het zwembad.

Regisseur Maxime Govare (Daddy Cool) werkte samen met nieuwkomer Cédric le Gallo, die waterpolo speelde in het échte Franse team Shiny Shrimps.

Pracht en kracht

Met The Shiny Shrimps wil hij de pracht en kracht laten zien van kleine sportteams en wat de leden voor elkaar kunnen betekenen als een gemeenschap.

De film is nu te zien op streamingplatform Picl voor € 8,50. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS