Roxeanne Hazes presenteert Glow Up, een zoektocht naar make-uptalent

Nikkie Tutorials en Pernell Kusmus in de jury

Leestijd: < 1 min

Videoland start vanaf maandag 15 maart met Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star, een zoektocht naar het grootste make-up talent van Nederland. Roxeanne Hazes gaat deze competitie presenteren. Ze wordt bijgestaan door twee grootheden uit de make-up wereld, Nikkie de Jager en Pernell Kusmus.

Nikkie de Jager en Pernell Kusmus beoordelen samen met gastjuryleden de creaties van de tien veelbelovende make-up talenten. Wie de talenten en gastjuryleden zijn, wordt later bekendgemaakt.

Nikkie Tutorials heeft al ervaring
Nikkie de Jager oftewel NikkieTutorials vertelt: “Ik heb mijn opwachting al mogen maken als gastjurylid bij de Noorse en UK-versie van Glow Up en ik ben zo enthousiast dat we nu in Nederland op zoek gaan naar nieuw talent, hiermee het vak van make-up artist een podium geven en dat ik daar als vast jurylid een rol in mag spelen.

Pernell Kusmus is ook geen onbekende. Met al meer dan 35 jaar ervaring als make-up artist en docent bij House of Orange maakt hij het vaste team van Glow Up compleet: ‘De creativiteit die make-up biedt is eindeloos. En dat hoop ik straks ook terug te zien. Hoe verwerken de talenten de thema’s en opdrachten die wij geven in hun creaties en kunnen ze de druk aan die bij deze competitie komt kijken? Ik hoop dat we als jury echt weggeblazen worden”.

Zo ziet de competitie eruit
In Glow up: The Next Dutch Make-Up Star nemen tien veelbelovende make-up talenten het tegen elkaar op in een spannende competitie. Iedere aflevering moeten zij zichzelf opnieuw bewijzen en de mooiste, meest bijzondere en technisch uitdagende make-up creaties laten zien. Hun werk wordt beoordeeld door twee gerenommeerde make-up artists, Nikkie de Jager en Pernell Kusmus, die iedere aflevering worden bijgestaan door een wisselend gastjurylid, passend bij het thema van die week.

De twee slechtst presenterende kandidaten van de aflevering krijgen nog één laatste kans in de spannende Face-Off. Iedere aflevering valt het doek voor één van hen. Aan het einde van de competitie blijft de beste make-up artist over die zich The Next Dutch Make-Up Star mag noemen en daarnaast € 15.000,- en een talentcontract bij de beroemde agency House of Orange wint.

15 maart is het zover
Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star
start op maandag 15 maart met een dubbele aflevering bij Videoland. Bekijk hieronder alvast een fragment uit de Britse serie.

Powered by Labrador CMS