Malik Delgaty

Pornhub maakt meest gebruikte zoektermen bekend. Wat staat er op één?

Malik Delgaty is de populairste performer

Malik Delgaty

We fantaseren wat af met z’n allen, helemaal als we met websites als Pornhub bezig zijn. Zo is de zoekterm ‘curious straight friends’ aan een flinke opmars bezig. Ook scoren geanimeerde filmpjes hoog, net als video’s met ‘femboys’. Wat verder opvalt zijn de zoektermen richting het Aziatische deel van de wereld.

Pornhub maakt jaarlijks de meest gebruikte zoektermen bekend. Ook hebben ze de meest bekeken categorieën bekendgemaakt. Laten we daarmee beginnen: dit jaar staat de categorie ‘Straight Guys’ op één, gevolgd door ‘Black’, ‘Twink’ en ‘Group’.

populairste zoektermen

Door naar de zoektermen. In de top twintig sluit ‘doctor’ de lijst af. ‘Public’ kan minder mensen bekoren dan vorig jaar, want die term zakt vier plaatsen naar nummer 17. Ook ‘Japanese’ neemt af en zakt zes plaatsen naar 14. ‘Korean’ stijgt daarentegen naar nummer 11, dat is acht plaatsen hoger dan vorig jaar.

Dan de top tien. Op 10 staat ‘black’ (-5), op 9 komt ‘femboy’ binnendenderen (+12), op 8 staat ‘furry’ (+3) en ‘straight’ doet een stapje terug naar 7 (-3). De grootste stijger volgt op nummer 6: ‘curious straight friends’, die het jaar daarvoor nog op 33 stond. Kennelijk vinden ‘we’ het interessant om over onze hetero vrienden te fantaseren tijdens het Pornhubben.

and the winner is... 

Door naar de top vijf. ‘Hentai’ duikelt van 1 naar 5, ‘Asian’ stijgt drie plaatsen naar 4, op 3 staat ‘pinoy’, ‘anime’ gaat van 6 naar 2 en op 1 staat…. ‘twink’!

Pornhub keek tevens welke performers hoog scoorden dit jaar. Malik Delgaty staat bovenaan, gevolgd door Joey Mills en Cade Maddox. Nog een paar feiten: het aantal vrouwen dat Pornhub bezoekt is 36%, de gemiddelde leeftijd van mannen is 37 jaar en het merendeel kijkt op de telefoon: 91,3 procent.

meer cijfers en lijstjes

Meer cijfers en lijstjes zijn te vinden op de website van Pornhub. Kun je gewoon op klikken zonder problemen, want behalve de insights is hier niets nsfw’s te zien.

Powered by Labrador CMS